2020-11-29

Diumenge Primer d'Advent


ATENTS A LA PORTA


Comencem l’Advent amb la figura del porter i dels servents que esperen el retorn del seu amo. Com a ells, se’ns demana que estem atents a la porta per rebre el nostre Senyor. Aquest passatge ens recorda aquell altre de l’Apocalipsi (Ap 3,20): “Mira, sóc a la porta i truco”. L’Advent és el temps per estar atents a la porta del nostre cor per deixar entrar el Senyor. Us mostrem el quadre La llum del món del pintor W. Holman. En ell s’observa com Jesús truca a una porta que no té pany: necessita que nosaltres l’obrim. A més, està plena d’esbarzers i males herbes, fet que indica que fa temps que no s’obre. Cal adonar-nos que Jesús està a la porta i que el podem deixar passar. Si el deixem entrar, la nostra vida canviarà. Estarem junts i ho compartirem tot. La meva vida es transformarà i serà fecunda. Ara és el temps d’escoltar la seva veu i deixar-lo entrar en el meu cor. Estiguem atents a la porta. Adonem-nos que ja està trucant.


 


AGENDA PRIMERA SETMANA ADVENT


Ø Ritus d’ingrés al catecumenat. Dijous I d’Advent, 3 de desembre, a la missa de les 20h.

Ø Adoració al SantíssimDijous des de l’eucaristia de les 20h fins a les 21.15h. Dissabte 5, des de la missa de les 11h fins a les 18h. Ens calen adoradors. Apunteu-vos a la llista.

Ø Lectio Divina. Divendres 4, a les 20:30 h, trobada online per meditar la Paraula de Déu, amb l’enllaç 

https://meet.google.com/str-votu-ngu   


  En Acció  


CONSELL PARROQUIAL,  25/11/2020 

                     


El fem telemàtic i comencem amb la pregària. Anunciem que aquest curs seguirem l’Eix dels pobres del Pla Pastoral Diocesà. Hi ha nous membres: l’Assumpció Casanova, que ve pel Folre, i la Paquita Martínez, que representa la Parròquia de Sant Pau.

Novetats de serveis i actes. Càritas. Folre fa serveis mínims. Reforç Educatiu infantil i d’adolescents. Ja ha començat i demana persones voluntàries. Campanya de Nadal. Hi ha l’objectiu d’arribar a més persones col·laboradores. Es proposa demanar donatius per lots d’aliments. Hi ha un projecte de targetes moneder. Catequesi. Es troben cada dissabte a la missa familiar de les 18.30h. Ja ha començat el Lifeteen. Aspirantat. Han funcionat telemàticament i tornen a l’activitat aquest dissabte. Vida creixent. Està molt minvat i se’ls proposa que pensin formes de promocionar el moviment. Acció social. Es treballa perquè la Taula de Diàleg Interreligiós sigui una entitat ciutadana. Es proposa que la Missa per la Pau se centri en la situació de les persones migrades que arriben a les Illes Canàries. Guadalupe. Trobades telemàtiques d’unes 10-14 persones cada diumenge. Llar de Maria. Fan sessions telemàtiques de catequesi.

Litúrgia. Advent i Nadal. Aprovem el programa. Ha començat el Power Point en les misses de les 12.30h. Farem campanya perquè tothom es descarregui l’aplicació del CPL per pregar les vespres. Decidim que avancem la Missa del Gall a les 19.30h. La torronada se seguirà telemàticament. Sagrada Família. 27/12: celebrarem els aniversaris de casament, 25 i 50. Ens obrim a acollir altres realitats de parelles. Missa per la Pau, dissabte 2 de gener a les 19.30h a l’Església de Sant Pau.

Comunicació. Posarem un panell informatiu del Columbari a la façana i estudiarem posar un panell a l’entrada dels locals parroquials.

Economia. Ja tenim el Bizum, codi 10080, i un faristol per fer donatius de manera digital a l’entrada. El pis del vicari ja està a punt per llogar.

Romeria Montserrat. Cal estudiar la proposta de canvi de dates: 23-25/4.

75è aniversari dedicació i 150 anys patronatge de Sant Josep. S’està preparant una auca i volem programar una conferència sobre Sant Josep segons Santa Teresa de Jesús.