2020-12-06

Diumenge Segon d'Advent

CONSOLEU EL MEU POBLE


Isaïes és el profeta que més ens acompanya durant l’Advent. Us mostrem com apareix representat com un jove en els frescos de Miquel Àngel a la Capella Sixtina. Darrera del profeta, un àngel li assenyala el passat: una Jerusalem destruïda i un país ocupat. Però ell sosté el llibre de les seves profecies: la Paraula de Déu, que inclou els anuncis profètics de la vinguda del Messies. Té un dit a la meitat del llibre, marcant la cita més important: el Messies arribarà i naixerà d’una Verge.

Ens adonem d’on venim. Aquest any, d’una crisi provocada per la pandèmia i d’un món que amenaça ruïna per la situació ecològica. Isaïes, també ara, assenyala la consolació, que és la vinguda del Senyor per ajudar-nos a superar totes les dificultats i afrontar el futur amb esperança. El consol no és superficial sinó que vol entrar de ple a l’interior de la nostra vida. Fer-nos partícips del seu projecte d’amor i justícia. Per això cal escoltar, però també actuar. Hem d’obrir rutes: alçar fondalades i abaixar muntanyes, perquè Déu es manifesta en aquest camí que cal fer a nivell personal i col·lectiu.

 


AGENDA SEGONA SETMANA ADVENT

Ø Recés d’Advent. Dissabte 12, amb Adoració del Santíssim. Començarem a les 9.30h amb les laudes i una meditació. A les 11h, missa, rosari i exposició fins a les 18h.

Ø Adoració Santíssim. Dijous des de la missa de les 20h fins a les 21.15h.

Ø Pregàries marianes. Rosari. De dilluns a divendres a les 19.25h, i el dissabte en acabar la missa de les 11h. Àngelus. Al final de la missa diària de les 11h.


ØPregària de vespres. De dilluns a divendres: el dimarts a la missa de les 20h i els altres dies a les 19.45h. Utilitzarem l’aplicació del mòbil CPL, on trobarem la pregària de les vespres. Cal descarregar-se-la.

 




 En Acció 




MISSA FAMILIAR

Aquest trimestre, i mentre es prorroguin les mesures actuals de salut pública, cada dissabte fem una missa familiar i dominical cap a les 18.45h. És una celebració en la que aprofitem per donar pautes als pares i mares per fer la catequesi a casa i per ajudar a iniciar els infants en l’eucaristia. Com tota celebració dominical i parroquial, és oberta a tothom. Per tant, si us va bé i us sentiu una mica infants, sou convidats a participar-hi.   

 

MISSES DEL GALL

Per tal de ser sensibles i solidaris amb la situació actual de pandèmia, hem decidit avançar les Misses del Gall. Us anunciem que la de la Providència serà a les 18.30h, i la de Sant Josep a les 19.30h. A Sant Pau també serà a les 19.30h. Ens agradaria fer unes celebracions ben festives i familiars, i donar protagonisme a la mainada.

 

MATRIMONIS QUE CELEBREN ELS 25 I 50 ANYS I PRIMER ANY

Tothom és convidat a celebrar-ho amb nosaltres el diumenge 27 de desembre a les 11h, festa de la Sagrada Família. Renovareu el vostre compromís i us lliurarem un record. Us podeu apuntar al despatx parroquial o a través del correu electrònic santjosepbadalona@gmail.com.