2019-10-14

Diumenge XXVIII de Durant l'any



SOLEMNITAT DEDICACIÓ ESGLÉSIA ST. JOSEP
Celebrem el 74 aniversari de la Consagració del Temple

Donem gràcies a Déu

Hola, em dic Íñigo de Alfonso, tinc 34 anys i estic en el cinquè any del Seminari. Aquest curs m'han assignat com a seminarista a aquesta Parròquia de Sant Josep de Badalona. Abans d'ingressar en el Seminari vaig treballar en assumptes legals en dues organitzacions internacionals a França i Filipines.

La vocació al sacerdoci no és un dret de ningú. El Senyor crida a persones com jo, o molts altres, perquè li lliurem la nostra vida al servei de l'extensió de l'Evangeli. Però l'important i necessari és que cadascun ha de preguntar-se què vol Déu d’ell. Només una resposta sincera pot fer-nos comprendre que el Senyor sempre té un pla. Per exemple, en el meu cas, tot i que treballava en el que sempre havia somiat, assumptes legals internacionals i temes socials, notava durant anys que em faltava alguna cosa. I va ser gràcies a la trobada fortuïta amb persones enamorades de Déu, que vaig descobrir que aquesta alguna cosa era el lliurament total de la meva vida: “Senyor et lliuro la meva vida, i que jo sàpiga fer la Teva voluntat!”.

En l'Evangeli d'aquest diumenge 28 del Temps Ordinari, veiem com l'agraïment i la gratitud ha d'acompanyar tot el nostre obrar. Agraïment a Déu per la Creació, perquè ens ha creat, perquè tenim salut,  perquè tenim treball, perquè tenim amistats, etc. Quan va ser l'última vegada que vam donar les gràcies a la nostra família per una acció concreta? Moltes vegades oblidem donar les gràcies als qui tenim més a prop.

La nostra Mare, la Verge, és la primera que no es cansa de donar gràcies i d'acompanyar el seu Fill. Que Maria sigui el nostre model de vida. Si augmentem la nostra relació amb ella, si la incloem en la nostra vida espiritual, anirem veient com creixem cap a Déu. La fórmula seria “com més Mare de Déu, més Jesucrist”.
Íñigo de Alfonso

       
   En Acció 






MES MISSIONER EXTRAORDINARI

És  aquest mes d’octubre que el papa Francesc l’ha declarat així i amb el lema: batejats i enviats. Es compleixen els 100 anys de la Carta apostòlica de Benet XVI, “Maximum illud” sobre la tasca Missionera de l’Església al món. El Papa vol aprofitar aquesta celebració perquè totes les Esglésies a totes les regions de la terra, es situïn en estat permanent de missió. El dia central del mes en el qual se’ns demana que  passem a l’acció serà en la celebració del Domund, el proper diumenge 20 d’octubre.

pastoral sacramental per aquesta setmana

El dimarts, de 17 a 20 h, hi ha temps de confessions. Igualment mitja hora abans de cada missa, trobareu un prevere per rebre el sagrament del perdó. El dimarts 15, a les 20 h, Sta. Teresa de Jesús, celebrarem la missa per Maria Teresa Guibernau, germana de Mn. Laureà.

El dimecres, dedicat a St. Josep. Volem aprendre bé els seus goigs. El dijous, preguem per les vocacions. Hi ha l’Adoració al Santíssim acompanyada per un grup parroquial, a continuació de la missa de les 20 h. i fins a les 21:15 h. El divendres, pels malalts. Cada quinze dies treballem i meditem la Paraula de Déu, el divendres 18 tindrem la primera trobada a les 20:30 h, a la sala de Ventós Mir. Oberta a tothom.

 El dissabte, dedicat a la Mare de Déu, tenim el rosari a continuació de la missa de les 11 h. Igualment, cada dia som convidats a resar el rosari  mitja hora abans de la missa de 20 h. El diumenge i solemnitats, posem la missa al centre de la diada festiva

CAMPANYA ARXIPRESTAL HUMANITÀRIA PER VENEZUELA.

Continuem amb la campanya que promou, entre altres, la Cartoixa. En concret, recollim medicaments, menjar que es conservi i articles de primera necessitat. Ho podeu portar a la parròquia. Els donatius els podeu ingressar a: ES 330019 00 6505 4128000280.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada