2012-03-31

1 d’abril de 2012                                                                 Nº.14     

DIUMENGE DE RAMS I PASSIÓ

 

ENTREM EN EL GRAN MISTERI DE L’AMOR DE DÉU

 

 

Amb el ram verd de la nostra fe o amb la palma punxeguda i altiva de les nostres seguretats, ens unim a l’Església, pobra i pecadora, que peregrina amb el Senyor aquests dies sants. Participem i resem, fem silenci i cantem amb el poble de Déu, de dia i de nit.

Celebrem el Dijous Sant aquella memorable Última Cena del Senyor. Deixem-nos rentar els cors per rebre la seva comunió. Visquem el Divendres Sant al Calvari, mirem l’arbre de la creu, restem amb el Traspassat, amb el nostre Redemptor... que els altres vagin on vulguin. Jo vaig on va el meu Rei, el meu únic Salvador.

Quedem-nos en silenci el Dissabte Sant

i esperem amb Maria, amb l’Església, la resurrecció del Senyor.

Arreglem-nos i vestim-nos de festa per anar a la vetlla Pasqual en la nit santa.

I tornem el Diumenge de Pasqua a cantar al·leluia al Crist crucificat i ressuscitat.

Assaborim lentament en l'interior del nostre cor aquests dies el misteri de l’amor del Pare, manifestat en el Fill, amb l’Esperit Sant, que vivim en cada Eucaristia.

 

 

En Acció

99 ROMERIA A MONTSERRAT:4-6/05/2012

Encara hi ha places per pujar el diumenge. Us podeu apuntar al despatx parroquial.

 

EXPOSICIÓ DEL 55è DE L’ASPIRANTAT

El diumenge passat es va inaugurar l’exposició dels 55 anys de l’Aspirantat de Sant Josep, en el marc dels actes que es van celebrar per aquest aniversari. Com que molta gent s’ha quedat sense veure-la i està interessada a visitar-la, els monitors de l’Esplai han decidit obrir-la de nou aquest diumenge. Per tant, avui a la tarda esteu tots convidats a visitar-la. Es troba als locals de l’Aspirantat i s’obrirà a partir de les 17:30h i es tancarà cap a les 20:30 h.

 

CELEBRACIÓ COMUNITÀRIA DE LA PENITÈNCIA

Tindrà lloc el dimarts sant, dia 3 d’abril, a les 20:30h i serà una bona oportunitat per preparar-nos intensament i comunitàriament per a la Pasqua.

 

CELEBRACIONS SETMANA SANTA

Us recordem la importància de celebrar i viure el Tríduum Pasqual com a centre i fonament de la nostra fe. Al programa teniu tots els actes però us anotem les principals celebracions:

v Dijous Sant: 19 h (Providència) i 20 h Missa de la Cena del Senyor

v Divendres Sant: 17 h Celebració de la Passió i Mort del Senyor

v Dissabte Sant: 21 h (Providència) i 22 h Vetlla Pasqual

A més destaquem dos actes interparroquials:

v Processó del Dijous Sant. Comença a les 22 h a la façana principal de l’església de Santa Maria. L’anomenada “Processó del Silenci” enguany celebra 25 anys de la seva restauració a Badalona, després d’un parèntesi d’aturada i amb més de 375 anys d’història.

v Via Crucis del Divendres Sant, amb el Cos de portants del sant Crist de Badalona. Començarà a les 19 h i seguirà les estacions en baix relleu de la capella gran de la nostra parròquia.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada