2012-04-08

 

8 d’abril de 2012                                                                Nº.15      

DIUMENGE DE PASQUA

 

Un crit de victòria i de vida!

 

Pare,

Pasqua és un crit de victòria i de vida;

és el triomf de la humanitat.

La resurrecció de Jesús constitueix la prova definitiva

de la fidelitat del vostre amor i de la grandesa de les persones.

Com Jesús, nosaltres viurem eternament

i la mort mai no podrà dominar-nos.

Ja que en Vós tot és vida

i tot és amor,

em porteu a la meva plena realització

com a home i com a fill vostre.

Hi ha moltes coses que no comprenc,

però sento que em crideu a viure,

ara i per sempre, amb vós,

i que, per a mi, Jesús Ressuscitat

és i serà el camí, la veritat i la vida.

 

 


 

En Acció

DILLUNS DE PASQUA AMB CARAMELLES

Les misses seran a les 11:00 i 20:00 h. Les Caramelles sortiran del Círcol a les 10:00 h i faran un recorregut pel centre, que acabarà a la plaça de la Vila cap a les 13:40 h. Arribaran a Dr. Rifé cap a les 12:15 h.

 

PREGÀRIA DE VESPRES

Durant tota la Pasqua, de dilluns a divendres, hi ha la pregària de Vespres. El dijous es fa amb la missa i la resta de dies, a les 19:45 h. Els diumenges serà a les 19:00 h al monestir de la Providència.

 

PÀGINA WEB DE LA PARRÒQUIA

Poc a poc anem renovant i actualitzant la nostra pàgina web. Cada setmana hi pengem el Bona Notícia. Si hi entreu, a més d’ajudar-nos a millorar la nostra indexació a la xarxa, hi podreu trobar les fotos de la benedicció popular del diumenge de Rams, de la festa del 55è de l’Aspirantat i de Sant Josep, entre d'altres.   www.santjosepbadalona.org

 

PRIMERA PROFESSIÓ COM A BENEDICTINA

Ens ha arribat una bona notícia i alhora una petició: M. Teresa Furest, del monestir de Sant Pere de les Puel·les i filla de la parròquia, amb molt de goig ens ha comunicat que el proper dia 27 d’abril, solemnitat de la M. D. Montserrat, farà la professió temporal. Serà durant l’eucaristia, a les 8 h del matí. Com ella mateixa ens diu, serà un nou pas, una nova etapa en aquest camí de seguiment del Crist, en el sí de la vida monàstica. Un camí que demana un treball personal, intens, i que dura tota la vida. Ens demana la nostra pregària per tal que el Senyor li continuï mostrant el camí que ha de fer.

 

LLIBRE I DVD SOBRE LA PROCESSÓ DEL DIJOUS SANT

El divendres 13 d’abril a les 19 h, se'n farà la presentació al Círcol Catòlic. Serà una nova oportunitat per promocionar i agrair amb la nostra presència l’anomenada «Processó del silenci», una realitat de fe molt nostra, oberta i actual.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada