2011-11-27

27 de novembre de 2011

27 de novembre de 2011                                                 Nº.40
DIUMENGE PRIMER D’ADVENT
APLANEU EL CAMÍ AL SENYOR
Per viure l’Advent i preparar-nos per al Nadal us poso la regla del 6. En poques paraules, repassem què és l’Advent i què hem de tenir en compte perquè no ens passi com un llampec i ens hi puguem fixar una mica per rebre el Senyor en la nostra vida.
Un monjo de Montserrat me la va explicar i jo l’he adaptada una mica.
Aquí la teniu:
Un color: el morat.

Dues etapes:
fins el dia 16, la vinguda del Senyor ara, abans i al final del temps;
fins el 25, la preparació del Nadal amb els evangelis de la infància.        
 Tres vingudes del Senyor:           
la primera, la del primer Nadal
la de cada dia, 
i la de final del temps,
 Quatre llànties de la Corona d’advent pels 4 diumenges.
 Cinc   persones que ens preparen per rebre el Senyor:
Isaïes, Joan Baptista, Maria, Josep i l’Angel Gabriel.
 Sis actituds que hem de conrear en aquest temps:
vetllar, pregar, servir, esperar, alegrar-se i estar disponible.


ACTES ESPECIALS EN TEMPS D’ADVENT                            En Acció
* Aquest dilluns, dia 28, és l’últim dia dedicat a la Cadena de pregària per les vocacions. Les misses tindran aquesta intenció.
* Durant el temps d’Advent hi ha la pregària de Vespres de dilluns a divendres a les 19:45. Els diumenges és a la Providència a les 19:00.
* Dijous vinent, dia 1, hi haurà Escola de Pregària amb l’Exposició de Santíssim després de la missa.
* El proper dia de la Puríssima, dia 8 de desembre, al final de l’eucaristia d’onze col·locarem solemnement una imatge de la Mare de Déu de Lourdes a la capella del Santíssim.
* El divendres 16 de desembre tindrem una sessió de formació d’adults. La vicepresidenta de Justícia i Pau, la senyora Tica Font, ens parlarà sobre el tema: “Criteris de consum en època de decreixement”. Serà a les 21 h a la sala de reunions, entrant per Ventós Mir, 22.
* El dimarts 20 de desembre, a les 20:30 h, hi haurà la celebració comunitària del Sagrament de la Reconciliació o de la Penitència.
* A més de les campanyes de Càritas que es faran com cada any, del 12 al 25 de desembre es recolliran aliments a la Parròquia.

NOMENAMENT DE NOU VICARI PER A LA PARRÒQUIA DE SANT JOSEP
Estem d’enhorabona perquè el bisbe ha nomenat un vicari per a la nostra parròquia. Es tracta de Mn. José Ramón Campoy Corzo, és de Barcelona i fins ara ha estat de missioner per l’Àfrica. En els propers dies ja farem una presentació més completa. Molt benvingut!!!

PREPARACIÓ DE CANTS PER A LES PROPERES CELEBRACIONS
Sou tots convidats a participar-hi. Els propers assajos seran el dimarts 29 de novembre a les 21h i els dissabtes 10 i 17 de desembre a les 18h a la sala parroquial de Ventós Mir, 22.

900 ANYS DE LA Consagració del Temple Romànic a l’any 1112
El dimecres 30 de novembre comencen els actes commemoratius en motiu d’aquest aniversari de la Parròquia de Santa Maria de Badalona, que duraran  fins al 30 de novembre del 2012.  A les 20:30 h d’aquest primer dia hi haurà la conferència: “La configuració de la ciutat moderna a l’entorn de Santa Maria”, a càrrec de Joan Rosàs, historiador. Felicitem la parròquia mare i veïna i ens felicitem tots per aquest important aniversari que marca les profundes arrels cristianes de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada