2011-11-12

13 de novembre de 2011                                                 Nº.38
DIUMENGE TRENTA-TRES DE DURANT L’ANY
DIA DE L’ESGLÉSIA DIOCESANA 2011, GERMANOR
L’ESGLÉSIA AMB TU, AMB TOTS
No tingueu por... som Església diocesana
Avui escoltem la paràbola dels talents amb la qual el Senyor ens demana que ens impliquem amb tot el que tenim i som, amb les nostres capacitats i béns. Ens diu que molts podran dir que tenen por a comprometre’s per l'esforç i la renúncia que els suposa o perquè pensen que no estaran a l’altura i quedaran molt per sota del que s’espera d’ells o perquè no acaben de creure en l’amor de Déu i en el seu pla de justícia i de pau, en el seu regne. Avui el Senyor ens recorda que res no és nostre, tot és do i és gràcia, que som purs administradors dels béns creats; només tenim la nostra llibertat per decidir si hi participem o no, si volem col·laborar en el pla de vida i d’amor de Déu o ens quedem a la barrera i ens ho mirem de lluny, perdent el temps i esperant que els altres facin la feina. I en aquesta crida no estem sols, estem amb l’Església que camina en les nostres terres i és el lloc on podem respondre i acceptar la proposta del nostre Senyor de manera comunitària i eclesial.
Aquest diumenge és la «Diada de Germanor», que és una crida a sentir-nos membres de l’Església de Jesucrist, que viu i actua en cadascuna de les esglésies diocesanes. I es així que el nostre bisbe ens recorda que l’Església diocesana necessita la participació de tots en totes les tasques eclesials i també la col·laboració econòmica per tal de sostenir i consolidar totes les seves activitats pastorals que ajuden en la catequesi, en la formació, en la celebració de la fe, en el suport als pobres i necessitats. Això demana que ens impliquem més en les tasques pastorals i socials i també en el sosteniment econòmic de l’Església.
No tinguem por, no estem sols, som de l’Església del Crist i ella està amb mi i amb tots, però necessita de la meva participació activa com jo necessito d’actuar en el seu si per ser el que sóc: fill de Déu i germà de tots.


En Acció

CADENA DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS         
Aquesta setmana que comencem hi participarem amb les eucaristies del dia 18 de novembre. També podem tenir aquesta intenció en la nostra pregària personal o de grup.

RECÉS D’ADVENT
Ja podeu apuntar-vos a la sagristia o al despatx parroquial. Recordem que serà el dissabte 26 de novembre a Tiana i ens acompanyarà Mn. Josep Serra, consiliari dels grups d’oració i amistat i formador del seminari. Sortirem de davant de l’església a les 9:30h i tornarem després de dinar.

INTENCIONS DE MISSES
Els qui vulguin encomanar alguna intenció per a les misses de l’any 2012 ja poden fer-ho al despatx parroquial (dimecres o dijous de 18:00 a 19:30).

CELEBRACIÓ DE LES NOCES D’OR I ARGENT
Aquest any la festa de la Sagrada Família serà el divendres 30 de desembre. Tanmateix, i mantenint la tradició parroquial, estem pensant de fer la celebració de les noces d’or i d’argent dels matrimonis que les han celebrat aquest any en l’eucaristia de les 20h d’aquell mateix dia. Per tant, convidem tots els matrimonis que aquest any hagin celebrat aquests aniversaris tan assenyalats a celebrar-ho amb tota la comunitat. Cal que ens aviseu i que us apunteu amb Mn. Andreu o al despatx parroquial.

PREPARACIÓ CANTS PER A LES CELEBRACIONS D’ADVENT I NADAL
Sou tots convidats a participar-hi. Els assaigs es faran els dimarts 22 i 29 de novembre a les 21h i els dissabtes 10 i 17 de desembre a les 18h a la sala parroquial de Ventós Mir, 22.


1 comentari:

  1. tres preguntas en porten a lévangeli d´avui:
    Que he fet fins are?
    que estic fent?
    quins projectes tinc

    ResponElimina