2011-12-04

4 de desembre de 2011

4 de desembre de 2011                                                    Nº.41
DIUMENGE SEGON D’ADVENT
         “Jo envio davant teu el missatger perquè et prepari el camí...”
Benvolguts germans, és una immensa alegria posar-me al servei de la vostra comunitat parroquial. Vaig néixer a Barcelona. La meva joventut va transcórrer a la parròquia de Sant Martí de Provençals. El 1993 vaig ingressar al postulantat dels Missioners Combonians del Cor de Jesús. Després del noviciat, el 1997, vaig viatjar a Kinshasa (R.D. Congo) per completar allí els estudis. Vaig ser ordenat sacerdot per Mons. Carles Soler, bisbe de Girona, el 26 d'octubre de 2002 a la parròquia de Santa Maria (Pineda de Mar). Vaig ser enviat a la missió Saint Michel i a la missió Sainte Trinité (Txad) i em vaig dedicar a tasques de primera evangelització enmig de la tribu gulay i dels mbays (poble sarah). El 2008 vaig tornar a Barcelona i després d'un temps dedicat a l'animació missionera vaig sol·licitar al Sr. Cardenal Arquebisbe la incardinació a la nostra diòcesi. Desitjo vivament que en aquest Advent caiguin els obstacles que impedeixen que les nostres vides esdevinguin el pessebre acollidor on el Senyor Jesucrist neixi enmig de nosaltres, un any més.         
Mn. José Ramon Campoy Corzo






                                   En Acció
PREGÀRIA DE VESPRES
Us recordem que durant el temps d’Advent hi ha la pregària de Vespres de dilluns a divendres a les 19:45. Els diumenges és a la Providència a les 19:00.

SOLEMNITAT DE LA IMMACULADA
L’horari de misses serà el mateix que el dels diumenges. Al final de l’eucaristia d’onze col·locarem solemnement una imatge de la Mare de Déu de Lourdes a la capella del Santíssim. Prèviament la portarem sobre unes andes amb una processó de torxes. Comptarem amb la participació de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes i del nens de la catequesi.

SESSIÓ DE FORMACIÓ D’ADULTS
La tindrem el divendres 16 de desembre, a les 21 h, a la sala parroquial de Ventós Mir, 22. La vicepresidenta de Justícia i Pau, la senyora Tica Font, ens parlarà sobre el tema: “Criteris de consum en època de decreixement”.

FESTES DE NADAL
Reserveu-vos dues dates especials: el 30 de desembre, dia de la Sagrada Família, en què celebrarem de forma familiar i comunitària les noces d’or i d’argent dels matrimonis de la nostra parròquia que han fet aquest aniversari en aquest any; i el dia següent, la missa per la Pau, en l'última nit de l’any. Les dues celebracions seran a les misses de les 8 del vespre.

DIA DE LA FAMÍLIA
A la nostra diòcesi, serà el dia 18 de desembre. Amb aquest motiu hi haurà una eucaristia a la Sagrada Família, presidida pel Sr. Cardenal, dedicada a les famílies. Hi són convidats a participar-hi especialment els matrimonis que celebren els vint-i-cinc, cinquanta o seixanta anys de casats. Tindran lloc reservat i renovaran les promeses matrimonials. Els qui estigueu interessats, poseu-vos en contacte amb els mossens o amb el despatx parroquial.

PREPARACIÓ DE CANTS PER A LES PROPERES CELEBRACIONS
Sou tots convidats a participar-hi. Els propers assajos seran els dissabtes 10 i 17 de desembre a les 18h a la sala parroquial de Ventós Mir, 22.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada