2018-03-31

Diumenge de Pasqua



                   En Acció


MARE DE DÉU DE L’ALEGRIA

Aquest dilluns de Pasqua Florida és la Mare de Déu de l’Alegria, patrona del nostre Arxiprestat de Badalona Nord, Montgat i Tiana. Els actes festius es centren a l’ermita d’aquesta advocació, a Tiana. Hi ha ofici solemne a les 11 h i abans processó, rosari i ofrena floral.

PREGÀRIA DE VESPRES PER PASQUA

Us recordem que durant tota la Pasqua, de dilluns a divendres, hi ha la pregària de Vespres. El dimarts la preguem amb la missa de les 20h i la resta de dies, a partir de les 19:30 h, en acabar el rosari.

INSCRIPCIONS 105 ROMERIA A MONTSERRAT: 20-22 D’ABRIL

Us animem a què vingueu a la Romeria a Montserrat. Podeu pujar el diumenge: autocar i cremallera (15 €) i dinar de germanor (20 €). Tenim places d’alberg. Us podeu inscriure a la sagristia i el dijous, 5 d’abril, en el despatx parroquial.

CANTATA SOLIDÀRIA DE BACH

El proper dissabte 7 d’abril, toca escoltar una nova Cantata a benefici de Càritas parroquial. Serà a les 21 h, a la Cripta.

MISSATGE DE LA PROVIDÈNCIA SOBRE SOR FRANCESCA

El proper dia 24 d'abril es reuneixen  els Cardenals per fer l'estudi  d’aprovar les Virtuts heroiques de Sor Francesca. Si passen, el Papa en signarà el Decret el proper més de maig. Tots plegats preguem perquè es manifesti la voluntat de Déu, en el reconeixement de santedat, d'aquesta nostra i estimada germana.

BONA NOTICIA DE ROMAN
Roman Ostapiuk, seminarista ucraïnès que vam tenir el curs 2011-12, el dia 31 de març a les 10 del mati ha rebut l’ordenació de prevere a la catedral ucraïnesa de París. Ens demana que preguem per ell i espera veure’ns aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada