2017-04-23

Diumenge segon de Pasqua

LA  FE AMB JESÚS RESSUSCITAT

En la primera lectura veiem que els creients amb Jesús Ressuscitat els porta a la unitat.  Amb tot aquesta unitat fa que tots ells s’estimin con a germans posant la caritat com l’ambient principal amb que es viu compartint tot. Aquesta  nova vida  ens diu Sant Pere,  en la seva, carta que ens porta a la esperança i que aquesta esperança ens encamina a una alegria desbordant que ningú ens la podrà treure. Ni  tan sols les tribulacions i persecucions ens podran apartar del gran goig de la Gloria en que ens encaminem. Jesús es el vencedor de la mort i del pecat.

Per això en l’evangeli de avui el Senyor ens dona pel seu Esperit Sant el sagrament de la Penitencia que ens ajudarà a viure aquesta nova vida a lluitar contra el pecat. És el dia per excel·lència de la Misericòrdia del Senyor que omple tota la vida dels deixebles de Jesús. Podríem cantar com el salmista que la “misericòrdia del Senyor omple tota la terra” i diríem que tota la historia de l’home. La Llum de Jesús Ressuscitat il·lumina la nostra vida de tal manera que la canvia es un nou naixement com ell mateix diu parlant Nicodem; “ T’ho ben asseguro: ningú no pot veure el Regne de Deu si no neix de nou.” Una nova vida de gracia, de veritat, d’amor, d’unitat d’esperança, d’alegria immensa, de misericòrdia. I sense oblidar la Pau que ens la porta pel seu perdó, que no s’acabarà mai.                                      
(IBP)
                       



ESPAIS DE PREGÀRIA: VESPRES I ALTRES

Us recordem que durant tota la Pasqua, de dilluns a divendres, hi ha la pregària de Vespres. El dimarts la fem amb la missa de les 20h i la resta de dies, a partir de les 19:30 h, en acabar el rosari. També tenim els següents espais de pregària comunitària: els dimecres, a les 21 h, l’Hora Santa pels pobres, amb “los Jóvenes de San José”; els dijous, a continuació de l’eucaristia de les 20 h, adoració comunitària guiada fins a les 21:15 h.

trobaDA PER VALORAR L’ENQUESTA pel Nou Pla Pastoral

Aquests dies us hem deixat a l’església  una enquesta per a fer la reflexió que hem de fer per preparar el nou pla pastoral diocesà. La trobareu a l’església i cal que ens la retorneu omplerta el més aviat possible. El proper divendres 28 d’abril, a les 20:30 h, sou convocats i convidats a una trobada oberta a tothom per valorar els resultats i fer un elaborar un document amb les conclusions i propostes que fem des de la nostra parròquia. Ho farem a la sala de reunions de Ventós Mir, 24. El 30 d’abril l’hem de lliurar a l’Arquebisbat.

CERTIFICATS DE DONATIUS PER A LA DECLARACIÓ DE LA RENDA

Els qui ho hagin sol·licitat ja poden passar a recollir-los per la sagristia o el despatx parroquial.

COL·LECTES ESPECIALS DE SETMANA SANTA

La col·lecta del Dijous Sant per a Càritas va ser de 361,73 € i la del Divendres Sant per a Terra Santa va recollir 234,66  €. Han pujat respecte l’any passat. Moltes gràcies a tots els que heu col·laborat.

INSCRIPCIONS 104 ROMERIA

La 104 Romeria a Montserrat serà del 26 al 28 de maig. Us avisem que les inscripcions per participar-hi, el cap de setmana o el diumenge, seran els dies 24 i 26 d’abril, de 17 a 19 h.