2017-04-16

Diumenge de Pasqua



       

PASQUA FLORIDA: MARE DE DÉU DE L’ALEGRIA

Celebrem en aquest dilluns de Pasqua la festa de la Mare de Déu de l’Alegria, patrona del nostre Arxiprestat, que correspon a Badalona Nord, Montgat i Tiana. Els actes festius es centren a l’ermita de la Mare de Déu de l’Alegria, a Tiana. Hi ha rosari i ofrena floral, a les 10:30 h, i ofici solemne, a les 11 h.


PREGÀRIA DE VESPRES PER PASQUA

Us recordem que durant tota la Pasqua, de dilluns a divendres, hi ha la pregària de Vespres. El dimarts la preguem amb la missa de les 20h i la resta de dies, a partir de les 19:30 h, en acabar el rosari.


enquesta per preparar el Nou Pla Pastoral Diocesà

La trobareu a l’església i cal que ens la retorneu omplerta. Teniu temps fins al 23 abril, i el 28, hi hauria una trobada oberta a la comunitat per valorar els resultats. El 30 d’abril hem de lliurar a l’Arquebisbat les idees i suggeriments que es recullin.

CONCERT DE PASQUA: GOSPEL SENTITS

Per tercer any consecutiu organitzem el concert de Pasqua amb Gospel Sentits a benefici de Càritas. Serà el 22 d’abril, a les 21 h. Ja podeu aconseguir les entrades, amb un donatiu mínim de 5 €, a la sagristia, al despatx parroquial, o el mateix dia del concert.

INSCRIPCIONS 104 ROMERIA

La 104 Romeria a Montserrat serà del 26 al 28 de maig. Us avisem que les inscripcions per participar-hi, el cap de setmana o el diumenge, seran els dies 24 i 26 d’abril, de 17 a 19 h.