2014-11-03

2 de novembre de 2014                                          Nº.27

DIUMENGE XXXI DE DURANT L'ANY

COMMEMORACIÓ DE TOTS ELS FIDELS DIFUNTS

DIÀLEG ENTRE DOS BESSONS AL VENTRE MATERN

 

- Creus en la vida després del naixement?

- És clar que sí! Alguna cosa hi ha d'haver després del naixement. Potser som aquí, principalment, perquè necessitem  preparar-nos per al que serem més tard.

- Ximpleries! No hi ha vida després del naixement! Com seria aquesta vida?

- Jo no ho sé exactament, però certament hi haurà més llum que aquí. Potser, caminem amb els nostres propis peus i mengem amb la boca.

- Això és absurd! Caminar és impossible! I menjar amb la boca? Totalment ridícul! El cordó umbilical ens alimenta. La vida, després del naixement, és una hipòtesi definitivament exclosa, el cordó umbilical és molt curt.

- En veritat, crec que certament hi haurà alguna cosa. Potser és tot just una mica diferent del que estem habituats a tenir aquí..

- Però ningú ha vingut d'allà, ningú no ha tornat després del naixement. El part a penes tanca la vida. Al capdavall, la vida no és més que una angoixa prolongada en aquesta absoluta foscor.

- Bé, jo no sé exactament com serà després del naixement; però, amb certesa, veurem la mare i ella tindrà cura de nosaltres.

- Mare? Tu creus en la mare? I on és ella, suposadament?

- On? Al nostre voltant! En ella i a través d'ella vivim. Sense ella tot això no existiria.

- Jo no ho crec! Jo mai no he vist cap mare; això prova que la mare no existeix.

- Bé, de vegades, quan estem en silenci, podem sentir-la cantar, o sentir com ella acaricia el nostre món ... Saps què? Penso que ens espera la vida real i que, ara, només ens estem preparant per ella ... (Anònim)

 

 

"Que els vostres cors s'asserenin. Creieu en Déu, creieu també en mi. A casa del meu Pare hi ha lloc per a molts; si no n'hi hagués, ¿us podria dir que vaig a preparar-vos-hi estada? I quan hauré anat a preparar-vos-la, tornaré i us prendré amb mi, perquè també vosaltres estigueu allà on jo estic". Jn 14,1

 

 

En Acció      

CONVOCATÒRIES DIVERSES

ü                   La missa de tots els difunts de Badalona  organitzada pels serveis funeraris serà a la nostra església parroquial dilluns dia 3, a les 20 h.

ü                   Dijous proper, 6 de novembre, comencem l'espai de pregària d'aquest curs per pregar per les vocacions i per la pastoral parroquial. A les 19:30 hi haurà el res del rosari, a les 20 h celebrem l'eucaristia amb les vespres i a continuació hi haurà l'adoració, una estona de pregària contemplativa amb l'exposició del Santíssim Sagrament. El comencem unint-nos a la Cadena de pregària per les vocacions, que arriba aquest any amb el lema: "La família, font de vocacions". A la diòcesi de Barcelona li correspon els dies 8, 18 i 28. Les misses d'aquests dies i l'espai de pregària dels dijous tindran aquesta intenció, així com la nostra pregària personal o grupal. 

ü                   La propera cantata solidària de Bach serà el 15 de novembre, a les 20.45 h, (en acabar l'eucaristia). Serà la Cantata  BWV 27 "Qui sap, si és a prop la meva fi?".

üUs avisem amb temps per als qui feu agenda, que la 102 Romeria a Montserrat d'aquest curs serà del 24 al 26 d'abril.

 

DOMUND

A la col·lecta per les missions es van recollir 1.255,69 €. Hem tornat a pujar al nivell d'altres anys. Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat.

 

MATRIMONIS QUE CELEBREN ELS 25 I 50 ANYS

Us recordem i us demanem que ens ajudeu a localitzar els matrimonis  que aquest any celebren les noces d'Or (1964) i d'Argent (1989). Al despatx parroquial i a la sagristia trobareu les llistes del matrimonis celebrats a la parròquia aquests dos anys.

 

LOTERIA DE NADAL PER REFORMAR LOCALS PARROQUIALS

Encara queden talonaris. Cadascun té 10 números de 5€. Podeu passar per la sagristia o el despatx parroquial a recollir talonaris o comprar una participació. Hi ha temps fins al 10 de desembre. 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada