2014-11-16

 

16 de novembre de 2014                                        Nº.28

DIUMENGE XXXIII DE DURANT L’ANY

Dia de l’Església Diocesana – Jornada de Germanor 2014

“Ara t’encomanaré molt més”

La vocació al sacerdoci comporta una entrega total i fidel al Senyor, i  alhora una resposta decidida a la missió evangelitzadora que porta intrínseca. Ara, el Senyor em porta a la Parròquia de Sant Josep de Badalona per tal de realitzar el servei pastoral dels caps de setmana en aquesta comunitat, de manera que el meu cor se’n vagi transformant i cada dia s’assembli més al cor entregat i fidel del Bon Pastor.

Certament l’evangeli d’aquest diumenge és una gran crida a tenir present tot allò que Déu ha disposat en les nostres vides, allò que som i que tenim, incloent les nostres limitacions. La paràbola que el Senyor ens explica ens demana la concepció que Déu ens empeny a sortir de nosaltres mateixos, animant-nos a viure la llibertat per al Regne de Déu. És molt necessari tenir present aquest passatge de l’Evangeli en les nostres comunitats, ja que ens recorda que tots tenim una part important en l’Església i que hem de posar al servei de Déu aquells “talents” que ell mateix ens ha regalat per tal de conrear la seva vinya. No ens ha de fer enrere la por a no tenir una part destacada en el treball evangèlic o de les mancances personals que es puguin manifestar en el camí, Déu mateix fa servir aquestes limitacions per fer-nos entendre el seu paper en les nostres vides. Déu ens demanarà els fruits que sap que podem recollir amb les nostres mancances.

Aquestes paraules del Senyor m’animen a seguir treballant humilment al servei de tots aquells grups, entitats i persones que formem la comunitat parroquial de Sant Josep de Badalona, i en especial aquells que menys tenen i per tant, més ens necessiten.                       

 

Àngel Acedo Garcia

 

En Acció      

CONSELL PARROQUIAL, 4-11-2014

Vam anunciar que el seminari de Barcelona ens ha enviat un nou seminarista per acompanyar, Àngel Acedo. En l’editorial d’aquest Bona Notícia hi trobeu el seu testimoni vocacional. L’esplai va informar que s’han apuntat 147 infants i amb 33 monitors en 6 grups. De catequesi, ens comuniquen que el dilluns hi ha 2 grups de primer i 3 de segon, el diumenge catequesi familiar per primer, segon i continuada, i dissabte un grup de continuada. A més hi ha un grup de joves que es troben els divendres i s’ha començat el projecte de formar un grup d’universitaris i un de famílies, conjuntament amb la parròquia de Santa Maria. Informem dels altres grups i serveis: Destaquem el nou grup de reforç educatiu que ha començat aquest curs, que ve dimarts i dijous. S’informa sobre el projecte de les obres i les propostes per recollir fons: loteria, la Fundació la Caixa, projecte d’una obra de teatre del grup de pares del Betúlia, les Cantates solidàries de Bach i la campanya a l’Església que l’engegarem pel gener. A més, es presenta la proposta d’un concert de Gospel que actuaria el 20 de desembre. A continuació vam valorar la trobada arxiprestal, que va permetre un bon diàleg però que es va trobar a faltar força gent. Vam programar els propers actes del trimestre: entre aquests hi haurà el recés d’Advent que serà el 13 de desembre a Tiana, i el donarà Mn. Enric Termes.

 

ADORACIÓ ELS DIJOUS I CADENA DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS

Després de la missa dels dijous fem l’adoració, una estona de pregària contemplativa amb l’exposició del Santíssim Sagrament. En aquest mes ens unim a la Cadena de pregària per les vocacions, que arriba aquest any amb el lema: “La família, font de vocacions”. A més, a la diòcesi de Barcelona li correspon el dia 18 d’aquesta setmana. Les misses i la pregària del  dia tindrà aquesta intenció. 

 

MATRIMONIS QUE CELEBREN ELS 25 I 50 ANYS

Us recordem i us demanem que ens ajudeu a localitzar els matrimonis  que aquest any celebren les noces d'Or (1964) i d'Argent (1989). Al despatx parroquial i a la sagristia trobareu les llistes dels matrimonis celebrats a la parròquia aquests dos anys.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada