2014-06-02

1 de juny de 2014                             Nº.20
DIUMENGE DE L’ASCENSIÓ DEL SENYOR
101 Romeria a MONTSERRAT
30 de maig – 1 de juny de 2014
“Fill, aquí tens la teva mare”


Al peu de la creu, a Maria, que un dia va ser cridada a ser mare del Fill de Déu, ara li era confiat el deixeble estimat: “Dona, aquí tens el teu fill”.  I a ell i a tots els qui van fer i fem camí en la fe ens diu Jesús:
“Fill, aquí tens la teva mare”. Així rebem una doble vocació, la de ser fills de Maria com a mare dels creients i mare de l’Església, i la de ser membres d’aquesta Església com a mare que ens ha fet néixer a la fe. Que Santa Maria, mare dels creients, t’acompanyi en el teu camí.

Esbós de la majòlica realitzada per la Sra. Glòria Monés i que trobareu al camí dels degotalls

En Acció      
MES DEL SAGRAT COR DE JESÚS I ALTRES CELEBRACIONS
Durant el juny, en acabar la missa de les 11 dels dies feiners hi haurà una pregària al Sagrat Cor de Jesús; a les tardes, rosari cap a les 19:30 h.
Aquest dimecres, 4 de juny, Mn. Andreu Oller celebra el 14 aniversari de l’ordenació sacerdotal. Tots sou convidats a unir-vos a aquesta acció de gràcies a Déu a les misses de les 11 h i de les 20 h.
Un grup de joves del nostre arxiprestat participarà a l’Aplec de l’Esperit que es fa a Banyoles, el proper dissabte 7 de juny. Els qui estigueu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Podeu enviar un correu: joventmdalegria@gmail.com o al número 617590402 (Marc)
El grup de la catequesi familiar farà les primeres comunions el proper diumenge 8 de juny, diumenge de Pentecosta.

PELEGRINATGES A LOURDES DE L’HOSPITALITAT   
Els pelegrinatges per aquest any seran del 26 al 30 de juny, i del 25 al 29 de setembre. La delegació de l’Hospitalitat de Badalona està organitzant el grup d’hospitalaris, pelegrins, malalts i discapacitats que participarem en aquests pelegrinatges diocesans.  Els qui hi estigueu interessats contacteu amb Mn. Andreu, consiliari de l’Hospitalitat, o amb el delegat de l’Hospitalitat a Badalona, Pere Pujades 667983797.  www.hospitalitat.org

TEMPS DE MATRICULACIÓ CURS ACADÈMIC 2014- 2015
A l’hora de fer la matrícula és important que escolliu l’assignatura de religió per a la formació humana que els vostres fills necessiten. Si us trobeu que us posen dificultats poseu-vos en contacte amb la parròquia que a través de la Delegació d’Ensenyament ho demanarem al col·legi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada