2014-06-23

22 de juny de 2014                           Nº.23

DIUMENGE DEL COS I LA SANG DE CRIST

Els dons de l’Eucaristia

Alliberació i salvació.

Oh Déu, vós ens heu deixat un sagrament admirable per memorial de la vostra passió. Concediu-nos una devoció tan gran als misteris del vostre Cos i de la vostra Sang, que experimentem constantment en nosaltres els efectes de la vostra redempció (Col·lecta).

Perquè participem de l’actualització de la mort de Crist per nosaltres per perdonar-nos els pecats i rescatar-nos de la mort, i donar-nos la seva vida.

 

Aliment i comunió.

Jo sóc el pa viu, baixat del cel. Qui menja aquest pa, viurà per sempre (Jn 6,1).

Qui combrega de Jesús viurà per sempre, perquè participem de la seva vida, i  entrem en comunió amb Ell. Ell vol que la seva vida, entregada per nosaltres, envaeixi fins el més profund del nostre ésser perquè ens transformi

 

Unitat i pau.

Concediu, Senyor, a la vostra Església els dons de la unitat i de la pau que aquestes ofrenes signifiquen (Oració sobre les ofrenes).

L’eucaristia crea unitat entre nosaltres i comunió amb Déu. Tots els qui combreguen de Crist formen un sol cos. Són membres d’un sol poble que comparteix la vida del Senyor, que ens dóna la pau.

 

Caritat de Déu amb els germans. 

Perquè tota la humanitat, que viu en un sol món, sigui il.luminada per una sola fe i unida per una sola caritat (Prefaci).

Jesús ens dóna el manament de l’amor en l’última cena i el fa possible amb la seva vida lliurada per nosaltres per amor.


En Acció      

COLÒNIES, CAMPAMENTS I ALTRES DE L’ASPIRANTAT

L’Aspirantat de Sant Josep organitza: colònies, del 21 al 31 de juliol a Mas Pinadella (Begudà); campaments, del 18 al 28 de juliol a La Garrotxa; i, un viatge a Menorca, pel grup de Daffs, del 31 al 10 d'Agost, que són els que acaben l’esplai. Les inscripcions seran els dies 25, 26 i 27 de juny a la tarda.

 

TROBADA ARXIPRESTAL, CONSELLS  I AGENTS DE PASTORAL

El Consell arxiprestal la convoca el diumenge 19 d’octubre a la tarda, a Sta. Maria.  Volem treballar el paper dels laics del segle XXI. A principi de setembre, ens faran arribar unes qüestions per preparar la trobada en els Consells respectius i reunions de grups.

 

EXPOSICIÓ SOBRE ÀLVARO DEL PORTILLO A LA PARRÒQUIA

L’Associació Club Juvenil Obenc, ens ha demanat que acollim l’exposició sobre aquest prelat de l’Opus Dei, en el centenari del seu naixement. Estarà oberta des del 24 de juny, a les 19 h, fins al 29 de juny. Es podrà visitar de 11 a 13 h, i de 19 a 21 h, i estarà ubicada en a la Cripta.

 

NOUS HORARIS D’ESTIU: JULIOL-AGOST

Diumenges: s’avança la missa de la Providència a les 9:30 del matí i no hi haurà la missa de les 9 h. de Sant Josep. A l’agost no hi haurà la missa de les 12:30 del diumenge al matí.

Misses dies feiners: la missa de la Providència serà a les 8:30 h. A l’agost no n’hi haurà a les 20 h, excepte vigília de festiu o diumenge.

Despatx parroquial: Només n’hi haurà els dimecres, de 18 a 19:30. La primera quinzena d’agost no n’hi haurà.

 

PROPERES CELEBRACIONS I BON ESTIU!!!

El dimarts 24 tenim la Solemnitat de Sant Joan, amb la missa avançada de dilluns al vespre i les habituals de cada dia. El proper dijous, a la missa de les 20 h, celebrem la festa de Sant Josepmaria. El diumenge, la Solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, amb la missa de la vigília i les misses habituals dominicals. Us desitjo un bon estiu on tingueu temps pel descans i per a la pregària. Ens tornem a trobar amb el Bona Notícia al setembre.

Bon estiu i bones vacances!!!!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada