2014-06-09

8 de juny de 2014                             Nº.21

DIUMENGE DE PENTECOSTA

VENIU, ESPERIT SANT!

Jesús va demanar als seus deixebles que portessin el seu missatge d’amor a tots els pobles i nacions. Els va prometre que l’Esperit Sant vindria sobre ells i els donaria la seva força per ajudar-los a dur a terme aquesta missió. Cinquanta dies, després de la resurrecció del Senyor, aquesta promesa es compleix i l’Esperit Sant va venir sobre els apòstols.

 

 

 

 

 

 

Avui actualitzem la vinguda de l’Esperit Sant sobre nosaltres. Renovem la nostra confirmació i el rebem en l’eucaristia juntament amb els 10 infants que fan la primera comunió. I així plens del seu Esperit Sant, siguem en Crist un sol cos i un sol esperit.

 

Perquè vós, per donar al misteri pasqual la seva plenitud,

enviàreu avui l’Esperit Sant

als qui havíeu concedit de ser

els vostres fills,

per la unió amb el vostre Fill únic;

el mateix Esperit que, en néixer l’Església,

va donar a tots els pobles

el coneixement de Déu

i va unir totes les llengües

en la confessió d’una sola fe.

 

Fragment prefaci de la Pentecosta, eclosió de l’Església

 

 


En Acció      

PRIMERES COMUNIONS I FESTA FINAL DE LA CATEQUESI

Els infants del grup de la catequesi familiar rebran les primeres comunions, el 8 de juny, diumenge de Pentecosta, en l’eucaristia de les 11 h.

També us informem que el diumenge proper tindrem la festa de final de curs de la catequesi. Primer començarem amb la missa de les 11 i després baixarem als locals a continuar la festa.

 

POBLE DE DÉU DEL MES DE JUNY

Ha sortit aquest cap de setmana. Els qui vulgueu rebre’l via e-mail feu-nos-ho saber a través de: stjosepbdn@yahoo.es.

 

MES DEL SAGRAT COR DE JESÚS

Durant el juny, en acabar la missa de les 11 dels dies feiners hi haurà una pregària al Sagrat Cor de Jesús; a les tardes, rosari cap a les 19:30 h.

 

PELEGRINATGES A LOURDES DE L’HOSPITALITAT    

Els pelegrinatges per aquest any seran del 26 al 30 de juny, i del 25 al 29 de setembre. La delegació de l’Hospitalitat de Badalona està organitzant el grup d’hospitalaris, pelegrins, malalts i discapacitats que participarem en aquests pelegrinatges diocesans.  Els qui hi estigueu interessats contacteu amb Mn. Andreu, consiliari de l’Hospitalitat, o amb el delegat de l’Hospitalitat a Badalona, Pere Pujades 667983797.  www.hospitalitat.org

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada