2014-03-15

 

16 de març de 2014                         Nº.10

DIUMENGE SEGON DE QUARESMA

Dia del seminari 2014:"L'alegria d'anunciar l'evangeli"

 

Nosaltres, com Abraham, som convidats a preguntar-li a Déu: ¿què vols de mi? La resposta de Déu a Abraham ja la coneixem: Vés-te'n del teu país, del teu clan, de la casa del teu pare, cap al país que jo t'indicaré. És la pregunta clau de la nostra existència, és la pregunta que obre la porta a l'entrada de Déu en la nostra vida, és la pregunta que deixa espai al nostre desig de felicitat, d'autenticitat i de plenitud.

Mai no és tard per plantejar-nos aquesta qüestió. De fet, ens la podem plantejar cada mati i fer una mica de valoració al final del dia. Déu va despertar en mi aquesta pregunta molt abans de prendre les grans decisions de la vida. Entre les diverses opcions n'hi havia una que m'atreia més que les demés, però l'anava rebutjant per la seva exigència. Déu va plantar en mi aquest desig des de ben petit, i cada dia que passa em vaig resistint una mica menys fins que un dia caigui de l'arbre i esdevingui un servent vostre en el camí vers Déu.

Aquest diumenge celebrem el dia del Seminari, tots els meus germans seminaristes i jo ens encomanem a la vostra pregària. Us convidem també a pregar per tal que més joves acullin sense por la crida a ser per a Déu i per a tota la humanitat.

 

 

 

Digues-li a Déu amb confiança que vols ser feliç i pregunta-li:

v ¿A qui i a què em crides avui? ¿Què vols de mi? ¿Com m'has pensat? ¿Quina existència potencia els dons que m'has donat?

 

Escolta el teu interior i pregunta't:

v ¿Quin és el desig profund que habita en el meu interior, que roman des de fa temps i que em crida a un amor més gran?

 

Jesús, dóna'm forces per dur-lo a terme.

 

Marc Labori Bau, seminarista

 

 

 

 

 



     En Acció

SOLEMNITAT DE SANT JOSEP, NOSTRE PATRÓ

El dimecres, dia  19 de març celebrem la festa major de la parròquia. A les 20h, missa solemne, presidida pel Sr. Bisbe Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona. A continuació hi haurà un petit concert de la Coral Betúlia.

 

CAMPANYA PER LA REPARACIÓ DE L'ORGUE

Tenim el nostre orgue parroquial que necessita una reparació urgent. El pressupost puja uns 4.000 €. Per això, comencem per Sant Josep una campanya de recollida de fons per aquest fi.

Un matrimoni de la nostra parròquia, la Immaculada i l'Alain, amb el nostre organista, Jordi Membrado han editat un CD de música d'orgue que va acompanyat d'un DVD de fotografies de la història i art de la nostra parròquia i de celebracions que hem viscut al llarg del 2013, com la missa de l'Hospitalitat de Lourdes presidida pel Sr. Cardenal o de la Setmana Santa. Cada pack el podem adquirir amb un donatiu mínim de 15 euros que anirà per finançar la reparació de l'orgue. És un bon regal per escoltar bona música del nostre orgue de tubs i tenir un bon recull fotogràfic de la nostra història que us farà emocionar.

 

RECÉS DE QUARESMA

El tindrem el 29 de març, al monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Ens ajudarà a meditar, el P. Jesús Renau, jesuïta, mestre espiritual de casa nostra, que viu a la nostra ciutat, que reflexionarà sobre el missatge del Papa Francesc. Per dinar, portem coses per compartir. Els que hi vulgueu assistir ja us podeu inscriure a la sagristia o al despatx parroquial.

 

CINE FÒRUM AL MÀGIC: JO CREC

Presentació de la pel·lícula en tres dimensions: "Jo crec", 29 de març, a les 19:30 h, al Màgic. Hi participaran: Mn. Jaume Aymar, Mn. Armand Puig i Tomàs Molina. És una obra per admirar-nos de la bellesa de la fe. Us animem que porteu algun amic, parent, company més allunyat, que li pugui fer bé.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada