2013-11-02

3 de novembre de 2013                                       Nº.30

DIUMENGE TRENTA-U DE DURANT L’ANY

L’Amor invencible de Déu

Dediquem aquest diumenge a contemplar com ens estima Déu i com ens tracta Déu. És veritat que segons el concepte o imatge que tinguem de Déu així serà la nostra vida. Per tant, hem de renovar la nostra vida descobrint de nou com és el nostre Déu. I així descobrim que és un amor que ens vol a tots, i no vol perdre ningú. Vol que tothom visqui i ho faci participant de la seva vida d’amor. És per això que sempre està disposat a perdonar, no es cansa de donar noves oportunitats, a tothom sosté i suporta per amor. I per això, busca que ens allunyem del mal i creguem en Ell.

Aquest és Jesucrist, que ve al nostre encontre, ve a casa nostra a menjar amb nosaltres, sigui quina sigui la nostra estatura moral i el mal que hem fet. Ve per recuperar-nos i salvar-nos, per donar-nos la vida veritable.

La nostra vida cristiana s’ha de moure segons la imatge que ens arriba del nostre Déu. En la nostra realitat quotidiana, aprendre a perdonar, a donar noves oportunitats, a saber esperar, a dissimular els errors de l’altre, però també a corregir, a lluitar per apartar l’altre del mal. Si no és així, potser som com tots els qui criticaven Jesús, però Jesús no va anar a casa d’ells.

 

 

 


                                                           En Acció

PROPERS ACTES DE NOVEMBRE

v Dilluns 4, a les 20 h. Missa de tots els difunts de Badalona a la nostra església parroquial, organitzada pels serveis funeraris.

v Divendres 8. Dia de la cadena de pregària per les vocacions a la diòcesi de Barcelona. Tindrem aquesta intenció a les misses i us demanem que la tingueu en la pregària personal.

v Formació d’adults sobre el catecisme a nivell parroquial: dimecres 13, a la Sala de reunions de Ventós Mir, a les 20:30 h.

v El dissabte 30 tindrem el recés parroquial a Tiana que ens ajudarà a disposar-nos a viure l’Advent. Ens el donarà el P. Francesc Costa. Ja us podeu apuntar a la sagristia o al despatx parroquial.

 

MENJADOR SOCIAL AL FOLRE I TALLER OCUPACIONAL

Aquesta setmana comença aquest servei assistencial. Tindrà dos torns cada dia de la setmana: de 12:30 a 14h i de 13:30 a 15h. Es demanen voluntaris pels diferents torns. Caldrà tenir el títol de manipuladors d’aliments que si no el teniu us el facilitarem. També en el carrer Sant Isidre ha començat un taller ocupacional per les persones que participen en el Folre. Funciona de dilluns a divendres, els matins. Us podeu apuntar a aquests voluntariats a través de la parròquia o directament a Càritas (Sant Marc, 4).

 

Espai de pregària amb exposició del Santíssim Sagrament

El proper dijous comencem aquesta espai setmanal de pregària per les necessitats de la nostra parròquia i per les vocacions: de 19 h fins a l’inici de la missa amb les vespres. 

 

CLOENDA DE L’ANY DE LA FE

Ho celebrarem juntament amb el 3r aniversari de la Dedicació de la Basílica de la Sagrada Família el proper 17 de novembre, a les 17 h. Apunteu-vos a la sagristia o al despatx parroquial abans del dia 11 per demanar invitacions.

 

CURS BÍBLIC: EPÍSTOLA ALS ROMANS

Continua el curs, organitzat per la Xarxa de laics, amb les cartes de Pau. El professor Xavier Alegre tractarà el tema de la justificació en Romans, en dues sessions, els dijous 14 i 21 de novembre, a les 20 h, a la Providència.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada