2013-11-18

17 de novembre de 2013                                     Nº.32

DIUMENGE TRENTA-TRES DE DURANT L'ANY

JORNADA DE GERMANOR 2013

En aquest diumenge, ja acabant l'any litúrgic, s'intensifica quina és l'esperança cristiana. En què es fonamenta i  com ens dóna força. El projecte de Déu per a tota la humanitat és el seu fonament, que en la victòria de la creu, de la mort i resurrecció de Jesucrist  troba la seva culminació. El futur és de Déu. Però el present l'ha dipositat en les nostres mans i vol que el transformem en harmonia d'aquest futur de plenitud en Déu. Sant Pau ens demana que aprofitem el temps present per treballar i no ser una càrrega per als altres. Tothom ha de mirar més ajudar que ser ajudat. A nivell familiar, eclesial i social. El que no ens agrada de la corrupció i males pràctiques que condemnem en els altres, també l'hem d'aplicar a la nostra vida. I, sobretot a nivell de servei i dedicació als altres, val la pena destacar tots els qui esmercen el seu temps, capacitats i recursos a favor dels qui pateixen aquesta crisi econòmica. Hem de cercar un món més fratern i just. Algun dia hi arribarem. El nostre futur està en la plenitud en Déu. Ara, amb agraïment ens hem d'oferir amb tota la nostra vida a favor d'una societat més justa. Val la pena posar el nostre present al servei del pla de Déu. Aquesta és la nostra esperança, el sentit de ser cristians.

Avui, Jornada de Germanor, recordem com l'Església està cridada d'estar al servei del nostre món segons la nostra Esperança. Revisem la nostra pertinença i participació en ella per a fer-la més efectiva i evangèlica.


                        En Acció

CONFIRMACIÓ I MISSA PREPARADA EN FAMÍLIA

El proper diumenge, 24 de novembre, és la Solemnitat de Nostre Senyor Jesucrist, rei de tot el món, que culmina l'any litúrgic.  En l'eucaristia de les 11 h celebrarem el sagrament de la confirmació. El rebran deu persones, sis joves i un adult de la nostra comunitat i tres joves de la parròquia de Santa Maria. Presidirà Mons. Sebastià Taltabull, bisbe auxiliar de l'Arquebisbat de Barcelona.  L'eucaristia la prepararem en família a les 10 h. Serà una gran festa comunitària i interparroquial que no us ho podeu perdre.

 

CADENA DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS

Aquest dilluns 18 és dia de la cadena de pregària per les vocacions a la diòcesi de Barcelona. Tindrem aquesta intenció a les misses i us demanem que la tingueu en la pregària personal.

 

RECÉS D'ADVENT A TIANA: DISSABTE 30 NOVEMBRE

Començarà a les 10 h i serà fins a l'hora de dinar. Ens el donarà el P. Francesc Costa. Ja us podeu apuntar a la sagristia o al despatx parroquial.

 

MENJADOR SOCIAL AL FOLRE I TALLER OCUPACIONAL

Necessitem voluntaris per aquests dos serveis. Us podeu apuntar a través de la parròquia o directament a Càritas. El primer funciona amb dos torns, cada dia, i el segon de dilluns a divendres, els matins (c/ Sant Isidre).

 

LLIBRE I RAJOLA COMMEMORATIUS CENTENARI CREU MONTIGALÀ

A la parròquia tenim un dipòsit de llibres amb el seu DVD corresponent, i de rajoles. Ho podeu adquirir per 23 € el llibre o la rajola, i 40 € tots dos. Ho podeu demanar al despatx parroquial o als mossèns. 

 

Espai de pregària amb exposició del Santíssim Sagrament

Cada dijous, a les 19 h, tenim aquesta espai setmanal de pregària per les necessitats de la nostra parròquia i per les vocacions. 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada