2013-11-23

24 de novembre de 2013                                     Nº.33

SOLEMNITAT DE JESUCRIST, REI DE L'UNIVERS

Final de l'any litúrgic i final de l'Any de la Fe

El nostre origen i final està en el

Senyor Jesucrist, crucificat i ressuscitat

Som cridats a seguir nostre Senyor Jesucrist, Rei de tot el món, i a configurar-nos en ell, però un rei despullat  de les seves vestidures, coronat d'espines i clavat a una creu. Un dels nostres, que pateix com nosaltres i dóna la vida per nosaltres, que obre el camí de l'esperança: "Avui seràs amb mi al paradís"

 

Avui celebrem la confirmació de 10 membres de les comunitats cristianes de Santa Maria i Sant Josep. Ells completen la seva iniciació cristiana (baptisme, eucaristia i confirmació) amb aquest sagrament que els configura més a Jesucrist i els fa més perfectament membres de l'Església. Per la imposició de les mans  i per la unció del sant crisma i el senyal de la creu que els impartirà el bisbe, seran fets semblants al Crist participant de la seva missió: ser testimonis de la veritat en el món amb la força de l'Esperit Sant.

 

 

"Sigueu membres vius d'aquesta Església,

dòcils a l'Esperit Sant i servidors de tothom.

Esforceu-vos a fer com Jesucrist,

que no ha vingut a fer-se servir

sinó a servir als altres".

 

 

                        En Acció

Avui reben el sagrament de la confirmació de mans del Sr. Bisbe Sebastià Taltavull: Jordi Gimeno Bureu, Ferran Oncins Suñol, Roger Oncins Suñol, Mari Neus Tononi García, Judit Jones García, Oriol Jones García, Leonardo De Haro Ámez, Javier De Haro Gonzalvo, Pol Molina Grífols i Eduard Pérez Méndez. Donem gràcies a Déu.

 

RECÉS D'ADVENT A TIANA: DISSABTE 30 NOVEMBRE

Sortirem, com sempre, de davant de l'església a les 9:30 h. i tornarem després de dinar. Començarà a les 10 h amb les laudes i acabarem amb un dinar de germanor. Estava previst que ens el donés el P. Francesc Costa, però segurament no podrà ser per indisposició. El donarà Mn. Andreu. Encara us podeu apuntar a la sagristia o al despatx parroquial.

 

CADENA DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS: 28 DE NOVEMBRE

Aquest dijous 28 és dia de la cadena de pregària per les vocacions a la diòcesi de Barcelona. A les 19 h, tenim l'Espai de pregària amb exposició del Santíssim  Sagrament en la qual pregarem amb el material de les delegacions vocacionals de Catalunya. Tindrem aquesta intenció a les misses i us demanem que la tingueu en la pregària personal.

 

LLIBRE I RAJOLA COMMEMORATIUS CENTENARI CREU MONTIGALÀ

A la parròquia tenim un dipòsit de llibres amb el seu DVD corresponent, i de rajoles. Ho podeu adquirir per 23 € el llibre o la rajola, i 40 € tots dos. Ho podeu demanar al despatx parroquial. 

 

GERMANOR, DIA DE L'ESGLÉSIA DIOCESANA

A la col·lecta de diumenge passat en la diada de Germanor, a la parròquia es van recollir 830,53 €.  Moltes gràcies per la solidaritat de tots.

 

INTENCIONS DE MISSES

Els qui vulguin encomanar alguna intenció per a les misses de l'any 2014 ja poden fer-ho al despatx parroquial (dimecres o dijous de 18 h a 19:30 h). Us recordem que les misses per als difunts més recents les fem els dilluns i els divendres a les 20h.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada