2013-02-23

24 de febrer de 2013                                   Nº.7

DIUMENGE SEGON DE QUARESMA

MOMENTS INTENSOS D’ENCONTRE AMB DÉU

Tots tenim moments a la vida que ens han marcat profundament i han quedat en el nostre record com un alè que ens renova i ens connecta de nou amb aquella experiència. Per exemple, molts pelegrins a Terra Santa, recorden la pujada i l’estada al Mont Tabor, un cim que destaca per la pau i el silenci intens que s’hi respira. Jo recordo una nit de pregària dalt d’un turó al peu d’una creu sota un cel estelat i des d’on es veien algunes llumetes d’un grup d’infants que feien un joc de nit, i d’algunes cases dels contorns o d’alguns cotxes transitant per la carretera. Enmig de la foscor, una paraula d’un monitor ressonava en nosaltres. Poc a poc ens animava a donar gràcies a Déu per tota la natura que ens envoltava i per tota la vida que endevinàvem de lluny. Una experiència semblant i fundant van viure els tres apòstols, que segur que els va marcar sempre i ens ha arribat a nosaltres avui. Fou a partir de l’experiència pasqual de la mort i la resurrecció del Senyor que van actualitzar aquesta experiència per tornar a sentir la presència transfigurada del Senyor i el manament que venia de Déu: Escolteu-lo! Nosaltres comptem amb el testimoni dels apòstols i estem cridats a viure també la presència transfigurada de Crist en l’eucaristia i en la pregària que ens transforma i ens configura en Ell mateix. Donem gràcies per aquests moments d’encontre i de presència viva del Senyor al llarg de la nostra vida que ens capaciten per estimar com Déu ens estima.

 

 

En Acció

 

 

 

 

 

 

RECÉS DE QUARESMA

El tindrem el 2 de març, a les Franciscanes de Tiana. El predicarà Mn. Xavier Moretó, rector de la parròquia de Sant Ignasi de Loiola i viceconsiliari del moviment Vida Creixent. Els que vulgueu assistir ja us podeu inscriure a la sagristia o al despatx parroquial.

 

FORMACIÓ D’ADULTS

El proper dimecres 27 de febrer tenim la següent formació d’adults sobre el Catecisme. Ens trobem a la sala de reunions de Ventós Mir, a les 20:30 h. i fins a les 21:30 h. Aquesta setmana toca el següent tema: “Des de l’escàndol del mal fins a la caiguda del pecat, passant pels àngels i els homes”.

 

PREGÀRIA COMUNITÀRIA PER QUARESMA

La comunitat parroquial us ofereix uns espais privilegiats per a fer pregària, com són: la Pregària de Vespres, de dilluns a divendres, els dijous la fem a la missa de 20 h i la resta de dies, a les 19:45 h; el Res del Rosari que el fem abans, a les 19:30 h; el Via crucis: cada divendres després de la missa de les 11 h, i els diumenges, amb el rosari, a les 18 h; l’Exposició del Santíssim, els dijous a les 19 h, i tots els moments que us vulgueu atansar a fer la visita a la capella del Santíssim, al llarg del dia, a més de les eucaristies de cada dia.

 

CALAIX DE SASTRE

Us recordem que a la pàgina web podeu trobar les fotografies dels diferents actes que anem fent a la parròquia.

A la sagristia o al despatx parroquial podeu passar a recollir els rebuts dels donatius per desgravar en la declaració de la renda.

Els dimarts proper, a les 20:30 h tindrem el Consell Parroquial.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada