2012-12-29

30 de desembre de 2012                                                 Nº.41
DIUMENGE DE LA SAGRADA FAMÍLIA

Sagrada Família
Oh Déu, Vós heu volgut que Jesús compartís la nostra manera de ser, naixent i creixent en la família de Maria i Josep. Feu que els esposos s'estimin cada dia més i que els fills siguin el goig de la llar, a fi que vós hi sigueu glorificat, pel mateix Jesucrist, un més entre nosaltres i Déu pels segles dels segles.

Cap d'any: dia de la Pau
Pare, Vós heu volgut que la Verge Maria fos la mare del Salvador del món. Escolteu la nostra pregària i feu que aquest any que acabem d'encetar sigui per a nosaltres un any de gràcia i de pau. Us ho demanem per Jesucrist, el fill de Maria i el fill de Déu; que viu i regna pels segles dels segles.

Festa dels Reis 
Senyor Jesús, que nasquéreu de la Verge Maria i manifestàreu la vostra llum, per mitjà d'una estrella, a tots els pobles de la terra i els conduíreu així de la ignorància a la fe. Feu brillar també sobre nosaltres aquesta llum, perquè, en tot moment, us busquem sense desanimar-nos. Us ho demanem a Vós que viviu i regneu pels segles dels segles. 





                                                               

                 Acció

PROPERES CELEBRACIONS

Dilluns 31 de desembre: Missa a les 11 h. A les 20 h, missa per la pau,  organitzada pel grup Justícia i Pau i l’Aspirantat de Sant Josep.

Dimarts 1 de gener, Santa Maria, Mare de Déu i Dia de la pau: Missa a les 11h, 12:30 h i 20 h. A la Providència, a les 10 h. No hi haurà missa a les 9 h.

Dijous 3 de gener, Santíssim Nom de Jesús: Exposició Santíssim, a les 19 h.

Diumenge 6 de gener, L'Epifania del Senyor (Els reis): Horari diumenge.


MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!


Aquest és l’últim Bona Notícia de l’any. El proper que sortirà serà el diumenge 13 de gener de 2013. El dia de Reis fem festa. Des d’aquí vull agrair el servei i la participació de tots els voluntaris de la parròquia de Sant Josep. Al llarg de l’any heu dedicat temps i recursos perquè l’Església sigui signe i instrument de l’amor de Déu per a tothom. Us agraeixo de tot cor el gran servei que feu pensant especialment en els més petits, com els infants i joves, i els més necessitats, com els pobres i els malalts. Tots els serveis i col·laboracions que feu són necessaris i ajuden a què més persones visquin una vida digna com a fills de Déu, ja sigui animant i alimentant la vocació i la missió de cadascú, o atenent les necessitats fonamentals de les persones. D’aquesta manera heu ajudat a què la comunitat creixi en comunió amb Déu i entre nosaltres, i així sigui cada dia més servidora dels germans. Us desitjo un feliç any nou, i amb l’ajuda de la Mare de Déu i de Sant Josep, puguem continuar treballant i col·laborant junts i amb molts més voluntaris.


FELIÇ ANY NOU 2013

QUE DÉU US BENEEIXI AMB EL DO DE LA PAU I EL GOIG AL COR
PERQUÈ SEGUIU ELS SEUS CAMINS DE JUSTÍCIA I AMOR



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada