2012-11-19

 

18 de novembre de 2012                           Nº.35

DIUMENGE TRENTA-TRES DE DURANT L’ANY

 

ASSEMBLEA PARROQUIAL 11 DE NOVEMBRE DE 2012

 

A continuació de l’eucaristia ens trobem unes 60 persones a la sala de vídeo. Després d’una introducció de Mn. Andreu exposant la situació actual de la parròquia, es passa a comentar els diferents punts del document de treball repartit sobre el Pla Pastoral Diocesà. Relacionem algunes de les propostes més significatives:

 

v Valoració positiva que les portes de l’església puguin estar obertes oferint la possibilitat de pregar, admirar, informar-se...

 

v Fer més difusió dels continguts del full Bona Notícia. Editar-ne més perquè les persones que vénen a missa n’agafin i els facin arribar als veïns i amics i enviar per correu e-mail a les famílies que porten els fills a la Catequesi i a l’Esplai. A la web de la Parròquia, deixant el teu e-mail, es pot rebre periòdicament informació  parroquial.

 

v Es comenta la possibilitat d’organitzar espai obert d’aprofundir la Paraula de Déu del diumenge, tenint en compte que també pot ser un laic preparat qui porti les sessions.

 

v Estudiar d’utilitzar més el Power Point per a les misses: especialment abans i després.

 

v Es constata la necessitat de crear un grup de “Pastoral de la Salut”. Hi ha 5 persones disposades a organitzar-ho. Es demana la col·laboració de tothom per estar atents i avisar de les persones grans o malaltes que coneixem del nostre entorn de veïnat i família per rebre aquest servei.

 

v Referent als tallers ocupacionals pel FOLRE, es proposa demanar assessorament als Salesians i a Can Banús, per la seva experiència en aquest camp.

 

v Es valora la possibilitat de tornar a organitzar el reforç escolar, sobretot per infants de famílies immigrants.

 

v Justícia i Pau: Oferiment de fer un grup per sensibilitzar sobre els canvis socials possibles, seguir fent conferències, divulgació, campanyes, etc.

 

 

Avui celebrem la Jornada de germanor 2012:  

“L’Església contribueix a crear una societat millor”

 

Acció

 

FORMACIÓ D’ADULTS

El 21 de novembre comencem la formació d’adults sobre el catecisme a nivell parroquial. Serà a continuació de l’eucaristia del vespre, a les 20:30 i ens trobarem a la Sala de reunions de Ventós Mir. Podeu portar el Catecisme de l’Església Catòlica o el Compendi d’aquest, més breu.

 

CONFERÈNCIA: “SOM AVIS”

El proper dia 23, a les 21 h, a la Sala de reunions de Ventós Mir hi haurà la conferència: “Som avis”. La Sra. Victòria Cardona ens farà reflexionar com podem conduir i aprofitar millor la relació entre avis, fills i néts. En el fons el secret bàsic és l'amor i com totes les qualitats i aptituds la capacitat d’estimar augmenta com més s’estima. Com deia Ingmar Berman, envellir és com escalar una gran muntanya, mentre es puja les forces flaquegen, però la mirada és més lliure, la vista més àmplia i serena, en aquest camí van sorgint aquests nous éssers, fills dels nostres fills, en què crec que els avis podem ajudar a fer-los créixer. Avis,pares i fills hi sou convidats

 

MISSA PREPARADA EN FAMÍLIA

El diumenge 25, últim diumenge de l’any litúrgic, hi haurà la preparació de la missa d’11en família. Ens trobarem a les 10 h en els locals parroquials de l’Aspirantat.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada