2012-10-01

30 de setembre de 2012                                                  Nº.28

DIUMENGE VINT-I-SIS DE DURANT L’ANY

 

Un nou curs per renovar-se

 

 

Quanta saviesa que contenen les lectures d’aquest diumenge, i que bé ens ve d’il·luminar amb elles i renovar la nostra vida, ara que comencem un nou curs!

Nou curs ple de noves propostes i al·licients per viure aquesta renovació, tant a nivell personal, parroquial i eclesial.

A continuació, dues iniciatives noves per a que deixem, en aquest nou curs, que l’Esperit del Senyor dugui la nostra vida i pugi arribar a tothom a través nostre. Una adreçada a tots els membres de la comunitat i l’altra, a les famílies, especialment de la catequesi i de l’esplai:

NOU ESPAI DE PREGÀRIA

 

El proper dijous, 4 d’octubre, inaugurem un espai de pregària i contemplació del Santíssim Sagrament, que dediquem a pregar per les vocacions i per la pastoral parroquial. Serà des de les 7 de la tarda fins al començament de l’eucaristia, i el farem cada dijous.

 

 

PREPARACIÓ DE LA MISSA EN FAMÍLIA

 

Coincidint amb l’inici de la catequesi i de l’esplai, comença una nova proposta de preparar i participar en família de la missa de les 11 h del diumenge. Un cop al mes ens trobarem a les 10 h. amb les famílies que vulguin i la prepararem amb dibuixos, representacions, dinàmiques, músiques... i tot el que se’ns acudeixi per tal que l’eucaristia sigui més viva i propera a tots. Comptem també amb tots els que vulgueu tocar algun instrument, sobretot guitarres.

                                

 

 

 

 

 

En Acció

CANVIS EN EL SERVEI PRESBITERAL PARROQUIAL

Mn. José Ramon Campoy, vicari de la parròquia, ha acabat el seu servei entre nosaltres i ha estat enviat a la Parròquia Maria Auxiliadora de Mataró. També el seminarista Romà Ostapiuk ha estat destinat a la Parròquia de Santa Mònica per ajudar en el guiatge de la comunitat ucraïnesa. El seminari ens ha demanat que acollim un altre seminarista. En els propers dies el presentarem. Tanmateix ha començat a viure a la rectoria el nou rector de la parròquia Mare de Déu de Lourdes, Mn. Jordi Gutiérrez, mentre es fan les obres de la rectoria on viurà.

 

INICI DE LA CATEQUESI I DE L’ASPIRANTAT

Aquesta setmana s’han fet les inscripcions per a la Catequesi. Encara hi ha temps per apuntar-s’hi. Ho podreu fer aquesta setmana al despatx parroquial. El curs començarà el diumenge, 7 d’octubre, amb l’Eucaristia de les 11. Les sessions començaran el dilluns 8 i el dimarts 9 juntament amb la reunió de pares. L’esplai comença el dissabte 6 d’octubre. Les inscripcions es podran fer la mateixa tarda a les set, a l’esplai.

 

100 ROMERIES A MONTSERRAT

Estem preparant de manera commemorativa i celebrativa la romeria 100 que serà del 4 al 5 de maig de 2013. Per un costat, us convidem a assistir-hi i per això cal començar a fer les reserves de les places que ens han donat i fer llista d’espera per poder demanar més places amb prou temps. Poseu-vos en contacte amb la comissió (933894728, 100romeries@gmail.com). Per l’altre costat, estem preparant una exposició. Tots els que tingueu material d’alguna mena sobre la història de les 100 romeries poseu-vos en contacte amb la comissió (933837914, 933895505, llcasanova6@gmail.com).

 

ASSEMBLEA PARROQUIAL

El consell parroquial convoca a tots els membres de la comunitat a l’assemblea parroquial que es farà el dia 11 de novembre. Començarà amb l’eucaristia de les 11 del matí. Treballarem el Pla Pastoral Diocesà.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada