2012-10-21

21 d’octubre de 2012                                        Nº.31

DIUMENGE VINT-I-NOU DE DURANT L’ANY

 

DOMUND 2012: MISSIONERS DE LA FE:

Qui vulgui ser el primer, ha de ser l’esclau de tots!

 

 

Que dures i difícils semblen aquestes paraules de Jesús. Ser l’esclau de tots. Però avui recordem la quantitat de missioners que hi ha arreu del món, que en el nom del Crist ho han deixat tot i han anat a servir els germans, sobretot els més pobres i abandonats. I també recordem, quantes persones fan un servei humil i silenciós en tants llocs on hi ha presència d’Església de forma generosa i desinteressada. I ens adonem que les vegades que hem copsat el sentit de la felicitat ha estat quan ens hem lliurat al servei dels altres, fent el que havíem de fer sense esperar res. És llavors que ens hem sentit lliures i plens de vida. Per això, veiem que aquestes paraules de Jesús no són tant dures, sinó que revelen el sentit veritable de la vida: la vida és per lliurar-la al servei als altres, començant pels que tenim més a prop, i preocupant-nos també pels que tenim més lluny.

Avui, el Sant Pare, ens crida a què tots fem un pas més en aquest camí de servei davant un entorn advers a explicitar la fe. Com a conseqüència de l’Any de la Fe, en el seu missatge per la jornada d’aquest any ens diu: “El manament missioner que Crist ha confiat als seus deixebles ha de ser un compromís de tot el poble de Déu, bisbes, sacerdots, diaques, religiosos, religioses i laics.” Per tant, ens cal ser conscients de la responsabilitat que tots tenim i de la preocupació per a què les noves generacions no creixin sense aquest gran tresor, que de segur farà que la nostra societat més propera sigui més empobrida i menys humana. La missió evangelitzadora comporta atendre tots els aspectes de la persona humans sense oblidar  transmetre la fe que és la que transforma las societat des del cor de les persones, i això és responsabilitat de tots els cristians.

 


En Acció

 

 

DIA DE LES MISSIONS, DIA DE LA FE

Avui diumenge del Domund és un dia de pregària per a l’evangelització de tots els pobles, però també per responsabilitzar-nos-en més. En aquest Any de la Fe reflexionem sobre com podem col·laborar més activament des de la parròquia per a ajudar a què molts arribin a la fe. I parlo de la fe en Jesucrist, que és compromís i missió amb el nostre món, preferentment al que està més empobrit i subdesenvolupat.

 

 

ESPAI DE PREGÀRIA AMB EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM

Cada dijous ens trobem per pregar per les vocacions i per la pastoral parroquial. Des de les 19 h fins al començament de la missa, oferim a tothom aquest espai de pregària amb l’exposició del Santíssim Sagrament i el rés del rosari. A continuació celebrem l’eucaristia amb la pregària de les vespres.

 

ASSEMBLEA PARROQUIAL

El consell parroquial convoca a tots els membres de la comunitat a l’assemblea parroquial que es farà el dia 11 de novembre. Començarà amb l’eucaristia de les 11 del matí. Treballarem el Pla Pastoral Diocesà.

 

ROMERIA 100 A MONTSERRAT: 3-5 DE MAIG DE 2013

Estem preparant una exposició. Tots els que tingueu material d’alguna mena sobre la història de les 100 romeries poseu-vos en contacte amb la comissió (933837914, 933895505, llcasanova6@gmail.com).

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada