2020-10-10

Diumenge XXVIII de Durant l'Any

Veniu a la festa!!!


Sempre m’ha agradat molt aquesta comparació del Regne de Déu amb una festa de noces: un convit en el qual tots hi som convidats. Ningú n’és exclòs i tothom és cridat a participar de la festa de Déu. És així que el meu anhel com a prevere és treballar per a què tothom se senti acollit i estimat en la nostra comunitat. Ja sabem que el veritable amor només el pot donar Déu, i cal que hi hagi llocs on viure junts la nostra fe.

Aquesta setmana coincideix amb la festa de la dedicació de la nostra casa: l’Església de Sant Josep. Celebrem 75 anys de la seva dedicació a Déu. Una casa al servei de tothom. Recordem tantes persones que han passat per aquí i han trobat una llar on compartir la fe, consol o una escola de valors cristians per aportar llum al nostre món. Sigui com sigui, l’Església de Sant Josep celebra aquesta setmana la seva vocació de ser casa de tothom i casa de Déu.

Com tota festa cal anar vestit per a l’ocasió. Cal revestir-se del Crist. Si no, l’alegria decau i perd el sentit. Ell és el centre de la nostra festa, qui ens la fa viure i ens dona el veritable goig en el cor. Això és no dependre dels altres ni de ningú, com ens ensenya Sant Pau avui, sinó comprendre com Déu t’estima en la teva petitesa i feblesa, i et crida a fer el camí de l’Evangeli.

És així que podem aportar alguna cosa nova i necessària al nostre món. Presència activa i efectiva del Crist a través de nosaltres. Cridats a ser Església en sortida, hospital de campanya, port de salvació... Aquesta és la vocació de la parròquia de Sant Josep, ser Església de pedres vives que juntes fan viu i present Jesucrist, l’amor del Pare vessat a tots els homes i dones.

Donem gràcies pel 75 aniversari del nostre temple: que sempre estigui format per pedres vives del Crist.

 

                  En Acció 

 

INSCRIPCIONS CATEQUESI 
CURS 2020-21

Us anunciem que les inscripcions començaran el 13 d’octubre. Es podran fer de forma presencial, al despatx parroquial, dimarts, dimecres i dijous, de 17 a 19h. I, com a novetat, aquest any també es podran fer a través d’internet.

 

BEATIFICACIÓ DE JOAN ROIG I DIGGLE

El cardenal i els bisbes auxiliars ens conviden el proper 7 de novembre a l'eucaristia de la beatificació d’aquest jove que va viure al Masnou i va ser màrtir. Tindrà lloc a la basílica de la Sagrada Família, a les 11hProperament s’indicarà el sistema de recollida d'entrades, imprescindibles per accedir a la celebració.

Ens envien dos enllaços que us poden ajudar a preparar i difondre la beatificació: https://youtu.be/2O7VPyNqeyM i https://joanroigdiggle.com.

 

75 ANYS DE LA DEDICACIÓ DEL NOSTRE TEMPLE PARROQUIAL

El dimarts 13 d’octubre, un dia després de la festa del Pilar, celebrem el 75è aniversari del que abans s’anomenava consagració de l’església. Ara en diem dedicació.

Sou tots convidats a celebrar-ho en l’eucaristia de les 20h, en el mateix temple. Encendrem els ciris que recorren els murs de la nau, que ens recorden les pedres vives que la conformen, que som nosaltres, els fidels de Sant Josep. Ens acompanyarà la música dels germans Ríos: la Paola amb el violoncel i el José amb l’orgue de tubs. Al final ens oferiran un petit concert. A més, en Miquel Creixell recitarà la poesia que ha fet amb motiu de l’aniversari.