2020-10-04

Diumenge XXVI de Durant L'any

VIURE COM JESÚS

Des de tota l’eternitat que Déu ens estima i té cura de nosaltres. Malgrat tot, aquest diumenge escoltem que Jesús promet que donarà la vinya a uns altres: a tothom qui vulgui respondre a la seva crida. Com podem veure, Déu estima l’ésser humà, està enamorat d’ell, i convida tothom a formar part de la seva vinya, la gran família del poble de Déu, l’Església.

Tanmateix, no n’hi ha prou de formar part d’aquesta vinya. Hem de viure com Jesús va viure:

FENT EL BÉ I LLUITANT CONTRA TOTA MENA DE MAL!!

DENUNCIANT LES INJUSTÍCIES!!

ACOLLINT ELS QUE HAN DE FUGIR DE CASA SEVA, DE LA SEVA TERRA!!

PERDONANT A QUI ENS OFÈN!!

ESTIMANT TOT ÉSSER HUMÀ!!

ESSENT AGRAÏTS PER TOT EL QUE ELL ENS REGALA!!

DEDICANT-LI TEMPS EN LA PREGÀRIA!!

             

Quins fruits estic donant?

La meva fe és viva?

Demanem al Senyor el do de defugir la mediocritat, reconèixer sempre el seu gran amor i, amb Ell, donar fruits de fe, esperança i caritat.


Reflexió Evangeli Exposició del Santíssim, dijous 1 d’octubre de 2020 

        

              En Acció 


PRIMERES COMUNIONS

Aquest cap de setmana se celebren les Primeres Comunions que quedaven pendents. El dissabte 3 d’octubre a les 12 h rebran la comunió els infants: Martina González Rodiles, Arnau Duart Fuentes, Georgina Suñol Güell, Marc Rodés Guitart, Georgina Solsona Martínez i Blanca Basolí Dunjo. El diumenge 4, a la missa d’11 h, rebran la comunió Ruben López Martín, Rodrigo Paredes Castañeda, Diego Alexander Asenjo Espinoza i Anna Garrido Sánchez; i, a la missa de les 12:30 h, Miquel Biada Carbonell, Inés Castellanos Marzos i Oriol Español Costa.

 

INSCRIPCIONS CATEQUESI CURS 2020-21

A causa de la pandèmia, aquest any començarem el curs més tard. Us anunciem que les inscripcions començaran el 13 d’octubre. Es podran fer de forma presencial, al despatx parroquial, dimarts, dimecres i dijous, de 17 a 19 h. I, com a novetat, aquest any també es podran fer a través d’internet: 

https://www.santjosepbadalona.cat/p/inscripcio-catequesi-2020-2021.html

 

TEMPS DE PREGÀRIA AMB EL SENYOR

Us recordem que cada dijous, dia de l’eucaristia i del sacerdoci en el que preguem per les vocacions, hi ha un temps de pregària amb l’Exposició del Santíssim. Ho fem en acabar la missa de les 20 h i fins a les 21:15 h. Ens ajuda la meditació de l’Evangeli del diumenge següent. No us ho perdeu i aprofitem per tenir espais de trobada comunitària i parroquial.

 

COMIAT DEL SEMINARISTA ÍÑIGO

Fa uns dies s’acomiadava en Pau per anar a Roma, i aquesta setmana el seminarista Íñigo de Alfonso Mustienes ens ha anunciat que el Seminari Conciliar de Barcelona el canvia de parròquia. El nou equip de formadors l’envia a la Parròquia Mare de Déu de la Medalla Miraculosa, a l’Eixample de Barcelona. Per tant, deixa la nostra parròquia per començar una nova missió on continuarà la seva formació vers el presbiterat. Li agraïm el seu servei, preguem per ell i li desitgem una bona preparació pastoral i la benedicció de Déu. El curs ja està en marxa i les agendes es van omplint, amb la complicació afegida de la pandèmia. Però tant de bo que pugui venir algun diumenge a acomiadar-se. Si fos possible ja us ho anunciarem amb temps.