2020-10-17

Diumenge XXIX de Durant l'Any

“AQUÍ EM TENS, ENVIA-M’HI” (Is 6, 8)


Avui és el Diumenge Mundial de la propagació de la Fe, el Domund, aquest any amb el lema: “Aquí em tens, envia-m’hi.”

Contrasta amb l’actitud dels fariseus, que es posen d’acord amb els herodians, malgrat ser contraris, per anar contra el Senyor Jesús. Reconeixen que ensenya els camins de Déu però el volen comprometre i acabar amb ell, perquè qüestiona la seva manera d’obrar. És la hipocresia de no fer i no deixar fer. El Senyor coneix el seus cors i els denuncia obertament pel mal que fan. A més, com que estima a tothom, no renuncia a donar una resposta de saviesa que situa cadascú en el seu lloc.

Primer, preguntant-nos per la nostra hipocresia, en tant que podem manifestar la nostra fe i alhora no col·laborar ni ser missatgers de la Bona Notícia. I, fins i tot, posar impediments a la propagació de la fe amb els nostres ressentiments i egoismes, donant així un mal testimoni.

I segon, fent-nos conscients sobre a què donem més importància: al pla de Déu o al que el món proposa. La resposta és clara en el context de l’Evangeli: Doneu a Déu el que és de Déu i al Cèsar el que és del César. Això vol dir que, si som seguidors del Crist, cal que posem les nostres vides en mans de Déu i ens presentem de nou com a servidors i missatgers del Regne. I al Cèsar, al món, hem d’aportar allò que li correspon segons la nostra fe i estil de vida. Una manera de fer austera, humil i fraterna, per començar. I fer tot el que calgui seguint els camins de Déu. No hi ha confusió ni tractes a mitges. Tot passa per Déu, si volem canviar el món.

Apuntem-nos a la proposta d’anunciar l’Evangeli amb tot el nostre ésser i la nostra vida.







  En Acció  


CONFIRMACIONS I BAPTISMES

El dissabte 24 d’octubre tindrem la celebració de la Confirmació en la missa de les 20h. La cerimònia serà presidida pel Sr. Bisbe Antoni Vadell. El grup està format per 14 nois i noies de la parròquia i del Col·legi Natzaret, i una persona adulta. També hi haurà baptismes: el mateix dissabte 24, a les 11:30h, cinc nadons de la Llar de Maria; i el diumenge 25, a les 13:30h, un.

 

INSCRIPCIONS CATEQUESI CURS 2020-21

Continuem amb les inscripcions. Ho podeu fer en el web de la parròquia. També, presencialment, al final de la missa d’11h dels diumenges o al despatx parroquial.

La parròquia també ofereix el programa Lifeteen per infants i joves que vulguin continuar la catequesi. És una manera de posar en pràctica el camí de la fe de manera lúdica, participativa i reflexiva, per tal que tinguin un espai on continuar creixent com a persones cristianes. Hi participen monitors joves, amb un sistema innovador i engrescador. Ens agradaria poder fer un grup amb els vostres fills i filles, i que puguin compartir amistat, experiències, ideals, dubtes... en definitiva, que s'ho passin bé aprenent i fent un bon grup d'amics pel dia de demà. Trobareu informació i el formulari d’inscripció al web de la parròquia.

 

BEATIFICACIÓ DE JOAN ROIG I DIGGLE: 7 NOVEMBRE, 11h

La cerimònia tindrà lloc a la Sagrada Família. Estem més que convidats a participar-hi. Cal sol·licitar invitacions (fins al 24/10) en aquesta adreça per poder assistir: https://delejovebcn.typeform.com/to/Z8wTtkEC. També podrem seguir la cerimònia per les xarxes socials i per TV. Trobareu tota la informació sobre aquest jove i la beatificació a: https://joanroigdiggle.com.


LLAR DE MARIA DEMANA COL·LABORACIÓ

La Llar de Maria, que es reuneix als locals parroquials, demana la nostra ajuda. Cada setmana són més les noies que arriben amb necessitat de suport. Podem col·laborar amb bolquers, llet per a lactants i roba de nounat (primera posada). El material el podeu portar als locals parroquials, preferiblement en horari de 10h a 14h.