2020-04-11

Diumenge de Pasqua



         En Acció 

MARE DE DÉU DE L’ALEGRIA
 
Aquest dilluns de Pasqua Florida és la Mare de Déu de l’Alegria, patrona del nostre Arxiprestat de Badalona Nord, Montgat i Tiana. Es venera a l’ermita d’aquesta advocació, a Tiana. Els actes festius queden pendents per més endavant, però serà bo que ens encomanem a la nostra patrona en aquestes circumstàncies. Que ella ens ajudi a cercar l’alegria del Crist.


REPIC DE CAMPANES PER CELEBRAR LA PASQUA

Aquest diumenge, des de l'Església que peregrina a Barcelona  ens unirem a la iniciativa de la Conferència Episcopal Espanyola de repicar les campanes  a les 12 h del migdia per celebrar la resurrecció de Crist i per encomanar els difunts de la pandèmia. Normalment des de que va començar el confinament ja ho fem en aquesta mateixa hora cada dia, per pregar pels difunts i animar-nos mútuament a mantenir-nos ferms i animats. Des d’aquesta setmana també les toquem recolzant els aplaudiments als sanitaris i als servidors públics de cada dia a les 20 h.

HORARIS CELEBRACIONS OCTAVA DE PASQUA

En els propers dies ja anirem anunciant les misses que fem per internet. En principi anunciem que emetrem la missa del dimecres proper a les 11h. Serà de l’octava de Pasqua, però tindrem una intenció especial pels difunts recents. Tots els que vulgueu que preguem per alguna persona que ens hagi deixat darrerament comuniqueu-nos-ho per WhatsApp (679897851) o per email: santjosepbadalona@gmail.com. També confirmem que emetrem la missa del diumenge proper que serà a les 11 h. Les emissions són, com ja us vam anunciar, per YouTube escrivint al cercador: “Parròquia Sant Josep de Badalona”, o per Facebook: facebook.com/andreu.oller.3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada