2019-06-09

Diumenge de Pentecosta


    

VENIU, ESPERIT SANT


Preguem amb fe que vingui a nosaltres l’Esperit de Jesús ressuscitat.




 Per l’Església, per tots els cristians.
Que visquem la nostra fe il·luminats i enfortits per l’acció de l’Esperit Sant en nosaltres.

 Pel nou arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas. 
Que sigui un bon pastor per als fidels de la seva diòcesi i doni un nou vigor a les arrels cristianes de Catalunya.

 Per l’Acció Catòlica i els altres moviments del laïcat. 
Que siguin enmig del món un bon testimoni de Jesucrist i de la bona nova de l’Evangeli.

 Per tots aquells que pateixen a causa de la malaltia i la
feblesa. Que els sapiguem ajudar i donar consol, i que no perdin mai l’esperança.

 Per tots aquells que han rebut o rebran properament els
sagraments de la Iniciació Cristiana: baptisme, confirmació i eucaristia. Que experimentin la força renovadora de l’Esperit Sant com els apòstols el dia de la Pentecosta.

    Per tots nosaltres. Que l’Esperit del Senyor ens faci 
       bons testimonis de l’Evangeli.


Déu nostre, Pare de l’amor, escolteu-nos i vesseu el vostre Esperit Sant sobre l’Església i sobre el món sencer. Per Crist, Senyor nostre.






PROPERES CELEBRACIONS

Continuem amb el mes del Sagrat Cor de Jesús. Cada dia fem la pregària de consagració al final de les misses de cada dia.
Aquest primer dilluns, festiu a Badalona, Pasqua Granada, celebrem la memòria de Santa Maria, Mare de l’Església. El Papa Francesc la va inscriure en el calendari Romà general  per celebrar-la cada any.
El 12 de juny, el 26è aniversari d’ordenació sacerdotal de Mn. Ignasi Borrull. Som convocats a la missa de les 20 h a donar gràcies pel ministeri del vicari de la parròquia.
El proper diumenge tindrem la festa final de la catequesi al voltant de la missa de les 11 h, coincidint amb la solemnitat de la Santíssima Trinitat. Per la tarda som convidats a la celebració arxiprestal de Corpus Christi de Badalona, que començarà  a les 18 h a la Parròquia de Santa Maria Tot seguit hi haurà la processó pels carrers de Dalt la Vila. Aquest any s’avança degut a la coincidència amb les festes de la revetlla de sant Joan que es celebren pel mateix barri.

pelegrinatge a lourdes (27-juny / 1-juliol)

Us animem a pelegrinar amb l’Hospitalitat i amb Mn. Andreu. Per a més informació i inscripcions podeu passar pel despatx parroquial el dijous 13.
 


MOCADORS DEL 150 ANIVERSARI

Els vam portar a la romeria de Montserrat i han costat 2 € cadascun. Els podeu aconseguir a la sagristia amb un donatiu voluntari.