2019-02-10

Diumenge cinquè de Durant l'any




ANEU MAR ENDINS

Aquest diumenge sentim la crida del Senyor a confiar en Ell i anar més enllà dels nostres fracassos i de les nostres pors. Només se’ns demana ser fidels al Senyor i  continuar endavant amb la nostra vocació i missió.

En el nostre món hi ha moltes causes solidàries i iniciatives que sembla que només porten al fracàs. Avui recordem la campanya de Mans Unides contra la fam, aquest any denunciant la desigualtat i injustícies que pateixen les dones en el nostre món. De nou, se’ns convida anar més enllà i fer nostra la causa dels oprimits i la defensa dels drets humans. Molts diran que no hi ha res a fer, però nosaltres sabem que hem de continuar i posar la confiança en què el Senyor va al davant en aquesta lluita al costat dels més desfavorits i que en ell tenim l’esperança per aquest món.

També avui, vigília de la festa de Lourdes recordem com una altra dona, Bernadette, una pobre noia malalta i marginada va escoltar la crida de Maria a anar més enllà. Va afrontar l’oposició de la gent i les contrarietats i es va fiar. I d’aquest encontre va sorgir una font de dons i de miracles com és el santuari de Lourdes per a tantes persones amb limitacions i mancances que pelegrinen a Lourdes o s’adrecen a la Mare de Déu per arribar a la font de Gràcia que és Jesucrist.

Convidats avui a continuar endavant en la nostra vida posant la confiança en Aquell que ens acompanya sempre.


  En Acció



PROJECTE MANS UNIDES DE LA ZONA V

La campanya a la nostra zona V, que va des dels arxiprestats de Badalona fins a Mataró, va destinada a un projecte del Perú. Consisteix en impulsar la formació i capacitació del poble Awajun, un poble de la regió amazònica. Es tracta d’enfortir l’exercici dels seus dret davant les greus agressions exteriors i mediambientals  que sofreixen. Té un pressupost de 75.189 €. 

CONCERT DE GÓSPEL

El diumenge 17 de febrer, a les 18 h tenim un concert de góspel del grup parroquial Little Light. Serà a la cripta on podreu gaudir la seva música en l’entorn renovat de la cripta amb la nova il·luminació i el nou mural del presbiteri sobre la vall de Lourdes.


TRADUCCIÓ SIMULTÀNIA EN SIGNES

El proper diumenge, 17 de febrer, tercer del mes, a la missa de les 11 h, tindrem aquest servei integrador per a les persones sordes.


PETITES TROBADES FRATERNES

A partir de la proposta sorgida de la Trobada de voluntaris i del Nou pla pastoral amb l’eix referit a la fraternitat, el Consell parroquial planteja aquesta iniciativa. Vam acordar organitzar trobades de grups reduïts, de màxim 8 persones, d’edats diferents, per afavorir la coneixença i/o tractar temes de debat dins l’Església. Volem començar el primer divendres de març i tindran periodicitat mensual.


CICLE DE CONFERÈNCIES PEL 150è 

Us recordem les properes conferències que tindrem. El 22 de febrer, Mn. Jaume Aymar, ens parlarà sobre "Sant Josep a través de la iconografia"; i el 8 de març, P. Jesús Renau, tractarà "Sant Josep i l'Evangeli".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada