2018-06-24

Solemnitat de Sant Joan Baptista


Què serà aquest noi?

Tant de bo cadascú de nosaltres tinguem clar quin lloc ocupar davant els altres per ajudar-los a arribar a SER allò que cada persona pot i ha d’arribar a ser. I no només per realització personal (tan i tan recurrent) sinó per respondre benignament a una històrica col·lectiva.
Joan, el Baptista, preparava el camí, tot sabent que ell no era el camí. Tota la seva acció profètica no era per anunciar-se a ell mateix, sinó per ajudar Déu mateix a què el seu Fill fos reconegut. I després... desaparèixer...
Avui se m’acut parlar de poder. Tenim capacitats que ens donen poder. Quin ús en fem? Puc posar-me al mig i enlluernar. Puc posar-me al servei i il·luminar. Quin ús faig de la llibertat i el poder?
Tant de bo cadascú de nosaltres tinguem clar quin lloc ocupar davant els altres... des del servei i amb humilitat.

Paloma Aragüe Calle, espaisagrat.org




                                                  En Acció

150 ANIVERSARI PARRÒQUIA

La comissió es trobarà el proper dimarts 26, a les 20 h, a la Providència. Tothom és benvingut. Us recordem que la inauguració del 150 aniversari serà el diumenge 16 de setembre. Començarem amb la missa, a les 11 h, a la Providència i després anirem a la parròquia per sentir el pregó de les festes d’aniversari que es perllongaran per tot el proper curs 2018-19. La idea és que hi hagi un acte celebratiu cada mes a excepció de març, mes de sant Josep, que serà més intens.

PELEGRINATGE ARXIPRESTAL

El dissabte, 22 de setembre pelegrinarem a Ivorra: Santuari del Sant Dubte i també al Santuari de Sant Ramon Nonat, amb motiu de l’any de la Mercè. La sortida surt per 25 €, tot inclòs. Ja us podeu començar a apuntar.

Horari de Misses de juliol i agost de 2018
JULIOL
Lloc
Dilluns-divendres
Dissabtes
Diumenges
P. St. Josep
11 h, 20 h
11 h i 20 h (anticipada)
9 h , 11 h, 12,30 h (cas.), 20 h
Providència
No hi ha misses
No hi ha misses
No hi ha misses
Despatx parroquial
Dimecres, de 18 a 19:30 h

AGOST
Lloc
Dilluns-divendres
Dissabtes+ 14/8
Diumenges+15/8
P. St. Josep
11 h
11 h i 20 h (anticipada)
11 h i 20 h (castellà)
Providència
8 h
8 h
9.30 h
Despatx parroquial
Per urgències i consultes, demaneu a l’església


















Molt bon estiu i fins a setembre amb el Bona Notícia!!!!!