2018-06-10

Diumengè X de durant l'any


CONTINUEM CAMINANT!!!

Acabades les festes pasquals i el seu perllongament en els diumenges de la Trinitat i del Corpus, tornem al temps de durant l’any que interrompérem a mitjans de febrer. És el temps de l’Església, de viure el misteri de Jesucrist en la seva plenitud en la vida quotidiana. I aquest diumenge ve marcat per dos accents especials: la lluita contra el mal i qui són els seguidors de Jesús.

La primera lectura ja ens exposa que el mal existeix des de l’origen de la humanitat. Aquest existeix, té personalitat i té molta força. Ens supera sempre. El trobem en cadascú, encara que moltes vegades donem les culpes als altres, a l’ambient, a la societat... Però també som pecadors i contribuïm al mal. 

Jesús vingué al món a erradicar el mal. Ell és Déu, origen de tot bé, i és el que supera el mal. Va venir per lluitar-hi i el va vèncer i ens convida a participar de la seva victòria.

Els seguidors de Jesús són els que lluitem contra el mal. Els qui en virtut del baptisme som submergits en la vida del Crist i ungits per l’Esperit Sant, participem de la seva reialesa, per poder afrontar i vèncer el mal. Aquesta és la voluntat de Déu, el pla de Déu. És llavors que som la família de Jesús. No ho som per un títol, o per unes pràctiques concretes o complir unes normes. Ho som perquè participem activament i creativament de la missió de nostre Senyor Jesucrist en la lluita contra el mal i dur la salvació a tota la humanitat. Es tracta de ser cristians de veritat i no de títol. Això és fer la voluntat de Déu. Per això a la oració col·lectiva demanarem. “inspireu-nos de pensar allò que és bo i moveu-nos per portar-ho a terme”. Continuem endavant en la missió de lluitar contra el mal i anunciar la bona noticia del Senyor.



                                                                                      En Acció


NOCES DE PLATA DE MN. IGNASI

El dimarts 12 de juny s’escau l’aniversari d’ordenació sacerdotal de Mn. Ignasi Borrull Puigarnau. I aquest any en fa 25 anys. Són les noces de plata. Ho estem celebrant aquest any però aquest dimarts ho farem de manera solemne. Sou tots convidats a donar gràcies a Déu per aquests 25 anys de vida sacerdotal. A les 20 h tindrem la missa i després continuarem la festa al pati dels locals parroquials.

INSCRIPCIONS COLÒNIES I CAMPAMENTS

L’Aspirantat obre les inscripcions per a les colònies i els campaments. Seran els dies 12,13, i 14 de juny, de 17 a 20 h.

pelegrinatge a lourdes (28-juny/2-juliol)

Us animem a pelegrinar amb l’Hospitalitat. Per més informació i inscripcions podeu passar per la rectoria el 14 de juny, 18-19.30 h.

INAUGURACIÓ CELEBRACIÓ 150 ANIVERSARI DE LA PARRÒQUIA

Us anunciem que la inauguració serà el diumenge 16 de setembre. Començarem amb la missa, a les 11 h, a la Providència i després anirem a la parròquia per sentir el pregó de les festes d’aniversari que es perllongaran per tot el proper curs 2018-19. La idea és que hi hagi un acte celebratiu cada mes a excepció de març, mes de sant Josep, que serà més intens. Ja us anirem informant. Per ara guardeu-vos el dia.

PELEGRINATGE ARXIPRESTAL

També aneu reservant-vos la data: dissabte, 22 de setembre. Pelegrinarem al Ivorra: Santuari del Sant Dubte i també al Santuari de Sant Ramon Nonat, amb motiu de l’any de la Mercè. En els propers dies donarem més informació.