2018-05-06

Diumenge sisè de Pasqua



El secret més ben amagat

Continuem el llarg discurs de comiat de Jesús als deixebles durant l’últim sopar. Ell ens revela la seva intimitat amb el Pare. El més valuós i important per a tots: el secret més ben amagat i ens tracta com amics perquè ho comparteix amb nosaltres, ens ensenya tot el que ha sentit del Pare. Ens comunica que Déu és amor, i que hi ha una relació d’amor entre el Pare i Ell, i que som cridats a sentir-nos estimats per Ell. Som convidats a mantenir-nos en aquest amor. Així anuncia el nou manament que ha de regir tota vida humana: que us estimeu els uns als altres tal com jo us he estimat. És a dir estar disposats a donar-nos tal com Jesús s’ha donat per a tots nosaltres, morint a la creu.

Aquest manament és el que ha d’identificar-nos i regir la nostra vida. Si no cerquem fer que sigui possible, estem lluny de l’amistat de Déu i ens perdem la veritable alegria. Només hi ha alegria si participem de l’amor de Déu.

Al mateix temps, cal tenir molt present que Jesús és el que ens tria, crida i designa per a ser els seus deixebles, els seus amics i col·laboradors per a dur a terme el gran pla de Déu. La iniciativa és totalment seva, i a nosaltres ens toca deixar-nos estimar i mantenir-nos en aquest amor. I aquest és el fruit que podem donar, la missió encomanada. Anar per tot arreu mostrant l’amor de Déu. És així que estem en la mateixa sintonia, en la mateix projecte de Déu, participar de la seva voluntat. La nostra pregària serà efectiva perquè demanarem el que Déu vol i ell ens ho concedirà. I el Senyor ho repeteix per deixar clar el més important per a Déu. “Això us mano: que us estimeu els uns als altres”



En Acció


CELEBRACIÓ DE LES CONFIRMACIONS

Avui diumenge, a les 11 h, celebrarem confirmacions. Presideix el Sr. Cardenal Joan Josep Omella i rebran el sagrament 12 nois i noies de la catequesi: Pau Manel Duran Molina, Arnau Oncins Suñol, Francesco Oncins Spedo, Berta Serra Pijoan, Irian Eloy Campo Fernández, Jimmy James Crespo Condorcet, Maria Martínez Vela, Pol Carretero Soler, Joan Molina Grífols, Marc Llinàs Pruna, Rodrigo de Haro Ámez i Joan Chapin Rivera. I també, 3 adults: Mònica Hormigo, i Sara Bastida, de Santa Maria, i Enric Sala, de Montserrat.

MINISTERI DE LECTOR PER A EN PAU MANENT

El 10 de maig, 19:30 h, 8 seminaristes el rebran al Seminari Conciliar de Barcelona. Entre ells el rebrà en Pau Manent, seminarista que fa el servei pastoral a la nostra parròquia. Som convidats a participar-hi o unir-nos en la pregària per aquests nous lectors que caminen cap al ministeri sacerdotal. 

PASQUA DEL MALALT I UNCIÓ DELS MALALTS


Per la pasqua del malalt preparem la celebració de la unció comunitària dels malalts que serà el 13 de maig, a les 11h. Apunteu-vos en la sagristia.


EXPOSICIÓ 150 ANIVERSARI DE LA PARRÒQUIA

Per preparar una exposició de fotos sobre la història de la parròquia us demanem que ens feu arribar fotografies antigues que tingueu a casa. Cal que en les lliureu amb la informació que tingueu i les vostres dades per retornar-vos- les en els propers dies.

POBLE DE DÉU I PÀGINA WEB

Aquest divendres ha sortit el Poble de Déu del mes de maig. El podeu descarregar de la web de la nostra parròquia a la nova pàgina i ara també en la nova web de l’arxiprestat: 

CAMPANYA MEGAFONIA ESGLÉSIA

Hem començat  una campanya per poder costejar la nova megafonia de l’església que puja 14.000€.  Esperem la vostra generositat per ajudar a pagar la despesa. Necessitem la vostra ajuda  i col·laboració.