2018-05-27

Diumenge de la Santísima Trinitat


LA TEVA MISSIÓ  TRINITÀRIA

Per a un cristià no és possible pensar en la pròpia missió a la terra sense concebre-la com un camí de santedat, perquè «aquesta és la voluntat de Déu: la vostra santificació» (1Te 4,3). Aquesta missió té el seu sentit ple en Crist i només s'entén des d'ell. En el fons la santedat és viure en unió amb ell els misteris de la seva vida. Consisteix en associar-se a la mort i resurrecció del Senyor d'una manera única i personal, en morir i ressuscitar constantment amb ell. Però també pot implicar reproduir en la pròpia existència diferents aspectes de la vida terrenal de Jesús: la seva vida oculta, la seva vida comunitària, la seva proximitat als últims, la seva pobresa i altres manifestacions del seu lliurament per amor. La contemplació d'aquests misteris, com proposava S. Ignasi de Loiola, ens orienta a fer-los carn a les nostres opcions i actituds. Perquè «tot en la vida de Jesús és signe del seu misteri», «tota la vida de Crist és Revelació del Pare, és misteri de Redempció..». El designi del Pare és Crist, i nosaltres en ell. En darrer terme, és Crist estimant en nosaltres, perquè «la santedat no és sinó la caritat plenament viscuda». Per tant, «la santedat es mesura per l'altura que Crist arriba en nosaltres, pel grau com, amb la força de l'Esperit Sant, modelem tota la nostra vida segons la seva». Així, cada sant és un missatge que l'E.S. pren de la riquesa de Jesucrist i regala al seu poble. Això és una forta crida per a tots nosaltres. Tu també necessites concebre la totalitat de la teva vida com una missió. Intenta-ho escoltant a Déu en la pregària i reconeixent els signes que ell et dóna. Pregunta-li sempre a l'Esperit què espera Jesús de tu en cada moment de la teva existència i en cada opció que hagis pres, per discernir el lloc que això ocupa en la teva pròpia missió. I permet que forgi en tu aquest misteri personal que reflecteixi a Jesucrist en el món d'avui.


S.S. Francesc, Fragments de Gaudete et exsultate (19-23)


 

 En Acció
                        

cantata solidària de bach

L'última Cantata solidària de Bach d’aquest curs la tindrem aquest diumenge 27 de maig, a les 21 h.


BONES NOVES SOBRE SOR FRANCESCA (1860-1899)

Ens ha arribat l’anunci que el Papa Francesc ja ha autoritzat la promulgació del decret referent a les virtuts heroiques de la Serventa de Déu Francesca de les Llagues de Jesús, religiosa de la Providència, la nostra Coloma. Això vol dir, que ja està a punt pel següent pas que és el de la beatificació. Aviat us anunciarem la celebració d’acció de gràcies.

CORPUS 2018

Aquesta setmana que comença culmina amb el Diumenge del Cos i la Sang de Crist. Us recordem que tindrem els següents moments d’Adoració al Santíssim Sagrament. El dimecres, de 9 a 10 h, amb los Jóvenes de San José; el Dijous, des de la missa de les 20 h fins a les 21:00 h; i, el dissabte: 2 de juny, des de la missa de les 11 fins a les 20 h.

També som convidats a participar en l’Ofici de Corpus de Badalona, que començarà  a les 18 h a la Parròquia de Santa Maria, que seguirà amb la Processó pels carrers de Dalt la Vila.


MES SAGRAT COR DE JESÚS I ALTRES CELEBRACIONS

Aquest dijous comencem el mes del Sagrat Cor de Jesús. Farem la pregària al final de les misses de cada dia. També en aquest mes de juny celebrarem els aniversaris d’ordenació sacerdotal dels preveres de la parròquia: el 4, el 18é  de Mn. Andreu Oller; i el 12, el 25é, de Mn. Ignasi. També us recordem que el 10 de juny, a les 18 h, tindrem el concert de Góspel pel Folre.


pelegrinatge a lourdes (28-juny / 2-juliol)

Us animem a pelegrinar amb l’Hospitalitat. Per més informació i inscripcions podeu passar pel despatx parroquial els dijous  31- maig, 7 i 14 - juny, 18-19.30 h.