2018-05-13

Diumenge de l'Ascenció del Senyor


TRIOMF I MISSIÓ

Arribem a aquesta festa de la Pasqua, celebrant dos aspectes molt importants per a la nostra vida espiritual: que ens donen esperança i fe. Aquests són el triomf del Ressuscitat que puja al cel per seure a la dreta del Pare. La vida d’un home, que ha estat fidel al Pla de Déu promovent la igualtat, la pau, la justícia i l’amor com a únics valors que s’han de seguir, troba la victòria final malgrat el fracàs humà de la creu. Inclús assumeix que aquest fracàs és el pas ineludible per arribar a la vida eterna. I aquest triomf és signe i motor d’esperança que tenim en aquesta vida davant tanta injustícia, misèria i mort. L’esperança d’una plenitud que comencem a viure aquí essent fidels als plans de Déu però que trobaran la seva realització allà on ha arribat Jesucrist.

El segon aspecte és la missió. Els deixebles de Jesús, els cristians, som enviats a proclamar la Bona Notícia. Hi ha un enviament de Jesús al món que arriba al Pare, del qual nosaltres participem. Hi ha un inici d’un nou temps en Jesucrist en el qual hi ha una comunió entre els cristians  i Déu que dóna continuïtat a la missió del Senyor en nosaltres. I per això hi ha una nova presència, la presència espiritual de Jesucrist en la comunitat de fidels, l’Església. La qual serà efectiva i poderosa, per l’acció de l’Esperit Sant.

Triomf i missió són dues realitats del que significa ésser cristià que la solemnitat d’aquest diumenge ens fa actualitzar i aprofundir: Participar de la victòria del Crist sobre el mal i la mort, i alhora viure la missió de ser continuadors de la proclamació del missatge de Jesucrist i ésser els seu testimonis.



 En Acció



MES DE MARIA: TEMPS DE PREGÀRIA
   
Cada setmana tenim dues estones d’Exposició del Santíssim: el dimecres, a les 21 h, amb los Jóvenes de San José, i el dijous, a continuació de la missa i fins a les 21 h, amb el grup d’adoració parroquial. També cada dia resem el Mes de Maria en acabar les misses diàries a l’altar de la Puríssima. A les tardes, resem el rosari, al voltant de les 19:30 h, i  els dissabtes al matí, després del Mes de Maria. Durant tota la Pasqua, de dilluns a divendres, hi ha la pregària de Vespres. El dimarts la fem a la missa de les 20h i la resta de dies, a partir de les 19:30 h, en acabar el rosari.

pelegrinatge a lourdes amb l’HOSPITALITAT

Us animem a pelegrinar a Lourdes amb l’Hospitalitat. Hi participarem amb un grup de Badalona del 28 de juny al 2 de juliol. Viatjarem amb un autocar que ens recull i ens torna a Badalona. Són 5 dies per fruir junts de convivència i espiritualitat cristiana acompanyant malalts i persones discapacitades. Molts defineixen aquesta experiència com tastar un tros de cel.  Per més informació i inscripcions podeu passar per la rectoria els dies 24 i 31 de maig, 7 i 14 de juny de 18 a 19.30 h.


EXPOSICIÓ 150 ANIVERSARI

Busquem fotos antigues sobre la història de la parròquia. Ens les porteu amb la informació que tingueu i us les retornem en els propers dies.



CAMPANYA MEGAFONIA (14.000€)

Esperem la vostra generositat per ajudar a pagar la despesa. Necessitem la vostra ajuda  i col·laboració.