2017-01-22

Diumenge tercer de durant l'any

CRIST I EL SEU REGNE,
LLUM PER AL MÓN!! 

Estimats germans, en aquest diumenge tercer, ens trobem a les lectures de avui, una invitació del Senyor a la conversió i buscar la llum sobre la tenebra, el bé sobre el pecat. 

En la lectura del profeta Isaïes ens ho mostra ben clar, que en el món que avança en la fosca una llum hi brillarà. És veritat que aquesta profecia es referia al moment que el Messies apareix per les terres de Zabuló i Neftalí, que és la zona de Galilea. Però com tota profecia té una perpetuïtat en esser Paraula de Deu que ens arriba per a nosaltres en el dia d’avui. Aquesta llum avui segueix il·luminant un món enfosquit per la mentida i corrupte pel pecat, és la llum de Crist que es fa visible en el Regne de Déu que ens anuncia en l’evangeli i que es materialitza avui en l’Església. Aquesta porta el Regne de Déu al món sencer, per les accions de Jesús, que són els set sagraments. Per això en la lectura de St. Pau ens recorda que aquesta Església ha de viure amb unitat i sense divisions, que així la va instituir Crist. Avui, després de més de dos mil anys d’història, no ens trobem gaire units i hem de procurar, per la comprensió, el perdó i la oració, tornar a viure aquesta unitat que el Senyor sempre va voler i va pregar perquè així fos. Recordem doncs que som a l’octavari per la Unió de les Esglésies Cristianes a la Verdadera Església de Crist i que fins al dia 25, que és el dia de la conversió de Sant Pau, ho encomanem en les nostres oracions, d’una manera especial, perquè aquesta unitat tan desitjada per Jesucrist pugui arribar a florir.











PREGÀRIA DE TAIZÉ 

Com cada quart diumenge de mes, s’escau aquest espai de pregària contemplativa de Taizé. Serà a les 20 h, a l’església del Monestir de les Clarisses de la Divina Providència. 


SETMANA PREGÀRIA UNITAT DELS CRISTIANS

Continuem la pregària fins al 25 de gener, amb el lema: “Reconciliem-nos. L’amor del Crist ens hi empeny”. Tenim aquesta intenció a les eucaristies de cada dia durant aquesta setmana. 


CELEBRACIONS, RECONCILIACIÓ I PREGÀRIA 

Us recordem el calendari setmanal de litúrgia i espiritualitat cristiana. 

El dimarts, de 17 a 20 h, hi ha temps de confessions. A les 20 h hi haurà l’eucaristia amb les vespres. Igualment mitja hora abans de cada missa, trobareu un prevere per rebre el sagrament del perdó. 

El dimecres, dedicat a St. Josep, hi ha una hora d’Adoració dels pobres dirigida pels joves de St. Josep, de 21 a 22 h. 

El dijous, a continuació de la missa de les 20 h, hi ha l’Adoració al Santíssim acompanyada per un grup parroquial. 

El divendres el dediquem a pregar pels que pateixen malalties tant corporals com espirituals, 

El dissabte, dedicat a la Mare de Déu, tenim el rosari a continuació de la missa de les 11 h. Igualment, cada dia som convidats a resar el rosari de forma comunitària mitja hora abans de la missa de les 20 h. 


EXPOSICIÓ “EL CARDENAL ALBAREDA, UN CATALÀ UNIVERSAL” 

Us recordem que aquesta exposició que trobareu a l’església de Santa Maria la podreu visitar fins al 31 de gener. De dilluns a dijous matins de 10:30 a 13 h i tardes de 17:30 a 19 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada