2016-10-16

Diumenge XXIX de durany l'any

Entrada a sant Josep de Badalona

Estimats germans, fa uns dies que m’estic incorporant a la vostra realitat parroquial que, en breu, també faré meva. Primer de tot, voldria presentar-me: el meu nom és Alberto, sóc badaloní, del barri de Llefià, en concret, de la parròquia veïna de sant Antoni de Pàdua. Tot i que sembli una mica allunyat i a les perifèries de la ciutat, gran part de la meva vida l’he viscut al barri del Centre, ja que la meva formació primària i secundària la vaig cursar sota l’ensenyament dels germans maristes de la nostra ciutat i, en certa manera, podem dir que aquest barri m’ha vist créixer. També vull exposar que la meva vinculació amb sant Josep ve marcada (i mai millor dit) pel segell del sagrament de la Confirmació, que vaig rebre a aquesta parròquia de mans del bisbe Carrera. Uns anys més tard, després de cursar la carrera d’Empresarials, fruit d’un pelegrinatge a Santiago, vaig sentir que Déu em demanava que respongués a la crida que des que tinc ús de raó ja sentia vers el ministeri; serà així com a l’edat dels 23 anys vaig entrar al Seminari i després de cursar els sis anys d’estudis i passant per altres realitats pastorals (col·laborant a la parròquia barcelonina de sant Oleguer) acabo arribant a vosaltres, a la Badalona de la meva infància i adolescència.

Espero servir-vos amb tot el meu afecte i unció del Senyor. Encomano a la Mare de Déu i a sant Josep aquesta nova etapa de la meva vida perquè intercedeixin per mi i m’ajudin a ser entre vosaltres un bon servent de l’amor de Déu que se’ns ha revelat en el seu Fill, Jesucrist, nostre Senyor.



Alberto Moreno-Palancas Fernández, seminarista.






Acte institucional 20 aniversari FOLRE 


Som tots convidats a participar-hi en aquest proper acte de celebració del nostre benvolgut Folre. Serà el dijous 20 d’octubre, de 19 a 21 h, a la Cripta de la Parròquia de Sant Josep, entrant per Enric Borràs. L’acte comptarà amb una taula rodona amb l'Ajuntament, Càritas, Folre i Roca i Pi, amb el títol: Folre 20 anys d'acompanyament: Passat, present i futur, i una festa final per celebrar l’aniversari. Aquest dijous 20, no hi haurà Adoració al Santíssim, al final de la missa de les 20 h. 

GRUP D’ESTUDI DE LA PARAULA DE DÉU 

La propera trobada serà el proper divendres 21, a les 20.30 h, a la sala de reunions de Ventós Mir. Recordem que aquesta és una oferta formativa i d’aprofundiment oberta a tothom. 


COMENÇA EL CICLE DE CANTATES SOLIDÀRIES DE BACH  

El dissabte 22 d'octubre a les 21.00 h iniciem la nova temporada que organitza el Conservatori Professional i Escola de Música de Badalona. Serà a la Cripta de la nostra església, entrant per darrere (Ptge. Ventós Mir, 24). 

DOMUND 

Serà el proper diumenge 23 d’octubre, amb el lema: “Surt de la teva terra”. La col·lecta anirà per les missions de l’Església en els llocs més necessitats. 

SOPAR SOLIDARI DE L’HOSPITALITAT DE LOURDES 

Amb el lema, Ajuda’ns a ajudar, s’organitza el primer sopar solidari de la delegació de l’Hospitalitat de Lourdes. El que es reculli serà per poder subvencionar viatges de malalts i persones discapacitades a Lourdes, amb l’Hospitalitat. Serà el 5 de novembre a la pista d’hoquei del Centre Parroquial Sant Josep. Hi haurà informació sobre l’Hospitalitat i una actuació musical de Lluís Platero. El tiquet de donatiu mínim és de 10 €. Les reserves les podeu fer a Pere, 670316565 i Marta, 667983797, o a la sagristia o al despatx parroquial. També hi ha fila zero: ES92 2100 0442 9102 0031 5289.