2016-03-27

Diumenge de Pasqua

Oh Déu, avui el vostre Unigènit, vencent la mort,
ens ha obert les portes de l’eternitat;
feu que els qui celebrem la resurrecció del Senyor,
renovats pel vostre Esperit,
ressuscitem amb Crist en la llum de la vida.

Bona Pasqua


Avui és el dia en què
ha obrat
el Senyor, alegrem-nos
i celebrem-lo

Realment
el Senyor
ha ressuscitat, al·leluia!!!











EL DILLUNS DE PASQUA FLORIDA

És la festa de l’ermita de la Mare de Déu de l’Alegria, a Tiana. Rosari i ofrena floral, a les 10:45 h, i ofici solemne, a les 11 h. També hi haurà Caramelles pels carrers del centre de Badalona. 


103 ROMERIA A MONTSERRAT: 15-17/04


Ja estem en marxa amb les inscripcions per la Romeria a Montserrat.. Us recordem que el diumenge 17, pujarà un autocar per passar junts el dia. Us podeu apuntar a la sagristia i al despatx parroquial. 


NIT DE GOSPEL A SANT JOSEP




El dissabte 9 d’abril, a les 21, hi haurà un concert a la nostra parròquia amb el grup Gospel Sentits. Es demanarà l’aportació mínima de 5 euros. Ja es poden comprar les entrades i el mateix dia del concert una hora abans. El que es reculli anirà per fer possible la tasca de Càritas a Badalona. 


TEATRE “EL CRIAT DE DOS AMOS” 



La Companyia Betúlia Teatre que assaja als locals parroquials presenten aquesta obra de Carlo Goldoni. Les primeres representacions seran el cap de setmana del 9-10 d’abril. Us animem, a anar a la del 10 d’abril, a les 18:30 h, al teatre del Círcol Catòlic. Una part del que es reculli anirà a benefici de les reformes parroquials.