2016-04-03

Diumenge segon de Pasqua

La Divina Misericòrdia

La Festa de la Divina Misericòrdia es celebra el primer diumenge després del Diumenge de Pasqua, i va ser instituïda per Sant Joan Pau II.
Sor María Faustina, apòstol de la Divina Misericòrdia, forma part del cercle de sants més coneguts de l'Església. A través d'ella el Senyor Jesús transmet al món el gran missatge de la Divina Misericòrdia i presenta el model de la perfecció cristiana basada sobre la confiança en Déu i l'actitud de caritat cap al proïsme.
El missatge de Misericòrdia és que Déu ens estima - a tots- no importa com siguin de grans les nostres faltes. Ell vol que reconeguem que la seva Misericòrdia és més gran que els nostres pecats, perquè ens hi acostem a Ell amb confiança, perquè rebem la seva Misericòrdia i la deixem vessar sobre uns altres. De tal manera que tots participem del seu goig. És un missatge que podem recordar com un ABC:
A - Demana la seva Misericòrdia - Déu vol que ens acostem a Ell per mitjà de l'oració constant, penedits dels nostres pecats i demanant-li que vessi la seva Misericòrdia sobre nosaltres i sobre el món sencer.
B - Sigues misericordiós - Déu vol que rebem la seva Misericòrdia i que per mitjà de nosaltres es vessi sobre els altres.
C - Confia completament en Jesús - Déu ens deixa saber que les gràcies de la seva Misericòrdia depenen de la nostra confiança. Com més confiem en Jesús, més rebrem.






CURS D’INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT SOCIAL

Càritas diocesana organitza aquest curs de formació del voluntariat. Ho fan amb diferents opcions. Una d’elles es fa a la nostra parròquia. Serà els dimarts i dijous: 12, 14, 19 i 21 d’abril, de 10 a 13:15 h. Per inscriure-us o demanar més informació: 662863633, 933441673 o escoladeformació@caritasbcn.org.

103 ROMERIA A MONTSERRAT: 15-17/04

Estem preparant la Romeria a Montserrat. Si algú vol pujar el cap de setmana que ho parli amb Mn. Andreu. Us recordem que el diumenge 17, pujarà un autocar per passar junts el dia. Celebrarem l’eucaristia a la plaça de l’ermita de la Mare de Déu dels Dolors, rebrem el do del Jubileu passant per la Porta Santa i passarem un dia genial amb els infants i les famílies de la Catequesi i de l’Aspirantat. Us podeu apuntar a la sagristia i al despatx parroquial.

CELEBRACIÓ PASQUAL AMB GOSPEL SENTITS

El dissabte 9 d’abril, a les 21, hi haurà un concert a la nostra parròquia amb el grup Gospel Sentits. Es demanarà l’aportació mínima de 5 euros. Ja es poden comprar les entrades i el mateix dia del concert una hora abans. El que es reculli anirà per fer possible la tasca de Càritas a Badalona.

TEATRE “EL CRIAT DE DOS AMOS”

Us animem a anar al teatre del Círcol Catòlic, el 10 d’abril, a les 18:30 h, a veure aquesta obra que representarà la Companyia Betúlia Teatre. Una part del que es reculli va a benefici de les reformes parroquials.

MONESTIR DE LA PROVIDÈNCIA

Us avisem que el dissabte 9, diumenge 10 i dilluns 11 d’abril no hi haurà eucaristies al Monestir de la Providència.

CERTIFICATS DE DONATIUS PER A LA DECLARACIÓ DE LA RENDA

Els qui ho hagin sol·licitat ja poden passar a recollir-los per la sagristia o el despatx parroquial.

COL·LECTES ESPECIALS DE SETMANA SANTA

La col·lecta del Dijous Sant per a Càritas va ser de 352,40 € i la del Divendres Sant per a Terra Santa va recollir 176,50 €.