2016-03-20

Diumenge de Rams i Passió


El primer i únic pas que es necessita per experimentar la misericòrdia és reconèixer que la necessitem: "Jesús ve a nosaltres quan reconeixem que som pecadors" Papa Francesc.







MISSA CRISMAL I CELEBRACIÓ DEL PERDÓ 

El Dimarts Sant hi ha la missa Crismal, a les 11 del matí a la Catedral de Barcelona, a la que tots podeu assistir. És la missa a la que ens convoca l’Arquebisbe per renovar les promeses sacerdotals i per a la benedicció dels Sants Olis. Per aquest motiu, hi haurà una celebració de la paraula a la nostra parròquia. a les 11 hores, en lloc de la missa.

Al vespre tindrem la missa de les 20 h, i a continuació tindrem la celebració del perdó comunitari, a les 20:30 h. Començarem junts, i a mesura que us aneu confessant, els que vulgueu podreu anar marxant. Hi hauran 4 confessors. És una bona cloenda de la nostra preparació per a la Pasqua: Celebrar la misericòrdia de Déu, comunitàriament.

103 ROMERIA A MONTSERRAT: 15-17/04

Ja estem en marxa amb les inscripcions per la Romeria a Montserrat.. Us recordem que el diumenge 26, pujarà un autocar per passar junts el dia. Us podeu apuntar a la sagristia i al despatx parroquial.

NIT DE GOSPEL A SANT JOSEP

El dissabte 9 d’abril, a les 21, hi haurà un concert a la nostra parròquia amb el grup Gospel Sentits. Es demanarà l’aportació mínima de 5 euros. Ja es poden comprar les entrades i el mateix dia del concert una hora abans. El que es reculli anirà per  fer possible la tasca de Càritas a Badalona.

DIA DEL SEMINARI

A la col·lecta del dia del Seminari vam recollir 772 €.

OBRA DE TEATRE “EL CRIAT DE DOS AMOS”

La Companyia Betúlia Teatre que assaja als locals parroquials presenten aquesta obra de Carlo Goldoni. Les primeres representacions seran el 9 d’abril, al vespre, i el 10 d’abril, a la tarda, al teatre del Círcol Catòlic. Una part del que es reculli anirà a benefici de les reformes parroquials.