2015-11-15

Diumenge XXXIII de durant l'any

Jornada de Germanor 2015 

Què esperem? 

L’evangeli d’aquest diumenge ens presenta unes imatges que volen fer-nos entendre dues idees. La descripció del desmuntament i esfondrament de tot vol posar de relleu que tot és caduc i està cridat a desaparèixer. No hi ha res que sigui absolut, res pot donar la seguretat, la fermesa, la vida veritable. Tot passa. En canvi, el Senyor tornarà. Aquesta és l’altra idea que vol mostrar-nos. La de la seva victòria final. Ell sí que és absolut, i roman sempre i és qui podem esperar. El triomf de Jesús no és un esclat de fama o èxit, que Ell sempre va rebutjar. La victòria final que avui s’anuncia és la del Senyor. Amb la seva mort i resurrecció, ha revelat el Déu veritable de l’Amor i de la Vida, i ha entrat en la comunió plena amb el Pare, obrint-nos a tot el camí.

Els humans ens definim per allò que realment esperem, que és el que ens mou en la vida. Què esperem nosaltres? Quina esperança és la que ens mou? Posem els nostres anhels i prioritats en coses que passen, que no tenen consistència, i que no satisfan o no donen sentit a la vida. O Esperem el retorn gloriós del Senyor? És a dir, esperem la realització plena de la vida d’amor, de comunió, de despreniment, d’unió amb Déu i entre nosaltres?

Hem de fer l’esforç de no projectar cap al futur tot allò que desitgem i que potser s’allunya de l’Evangeli. Esperem el retorn victoriós del Senyor. Una esperança així és fruit d’una fe profunda en l’Evangeli. (CPL)





CONSELL PARROQUIAL, 3-11-2015

Destaquem les informacions i iniciatives següents que s’aproven: 
  • La valoració positiva de les celebracions entorn l’ordenació de Mn. Marc i l’inici de curs de l’esplai i de la catequesi 
  • El projecte del grup de Càritas d’organitzar una trobada de voluntaris. 
  • El sopar de voluntaris del Folre i el seu 20 aniversari de l’any que ve. 
  • La convocatòria dels matrimonis per la Sagrada Família. 
  • L’organització de voluntaris per l’acollida a les tardes a l’església. 
  • La proposta de començar formació d’adults entorn la Paraula de Déu. Es proposa fer-ho els dimecres a continuació de la missa del vespre. 
  • La nova pàgina de Facebook, i la necessitat d’actualitzar la web. 
  • La proposta de millorar la il·luminació de l’església i els locals; i, la renovació dels aparells de música de l’església, per aquest curs. 
  • La programació del trimestre amb l’inici de l’any de la Misericòrdia. El 12/12 hi haurà el recés a Tiana , que ens el guiarà la carmelita Ana Boj, i el 16, hi haurà la conferència pel P. Jesús Renau: “La misericòrdia com antisistema” 
  • Pel temps de Nadal hi haurà recollida de menjar. 
  • Es convoca reunió de litúrgia pel dia 21 de novembre, a les 18 h. 


CONCERT DE SANTA CECÍLIA PER L’ORFEÓ TRADICIONAL 

L’organitza l’Orfeó Badaloní el diumenge, 22, a l’església gran a les 18 hores. 


ADORACIÓ I CADENA DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS 

Després de la missa de les 20 h dels dijous i de les 11 h dels dissabtes fins a les 13h hi ha temps de pregària contemplativa amb l’exposició del Santíssim Sagrament. El dimecres 18 ens unim a la Cadena de pregària per les vocacions, Les misses i la pregària del dia tindran aquesta intenció. 



MATRIMONIS QUE CELEBREN ELS 25 I 50 ANYS I PRIMER ANY 

El diumenge 27 de desembre, la Sagrada Família, celebrarem a la missa d’onze, les noces d’Or i d’Argent de les parelles que es van casar els anys 1965 i 1990, i també els d'aquest any 2015. Els matrimonis interessats ho podeu comunicar al despatx parroquial, per telèfon o mail: santjosepbadalona@gmail.com 

MÉS COL.LABORACIÓ PER LA LOTERIA DE NADAL N. 89.647 

Encara tenim talonaris per repartir. Us demanem que ens ajudeu per treure més partit d’aquest recurs per a la millora dels locals. Tenim temps fins al 12/12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada