2015-05-17

Diumenge de l'Ascenció del Senyor

num. 16

Angoixa versus confiança

En aquests temps de crisi hi ha molta gent angoixada, que pateix una por amagada. Molts experimenten un cert trencament personal, ple d’interrogants.

Deixem els vells costums. Durant massa anys hem viscut de falses seguretats…. Ara palpem directament o en altres persones que la casa estava fonamentada sobre les arenes d’un sistema dominat pel benefici… Ens queixem, donem ales al pessimisme, hi ha una por mig amagada que ens indica que tot pot anar pitjor…

Comencem una nova vida. Hi ha gent que ha començat a reaccionar. Nous temps, noves actituds. No podem quedar-nos amb les mans creuades. Se’ns demana que ens impliquem com en altres temps ho va fer Moisès, Isaïes i tants avantpassats nostres que ens han marcat un camí de novetat precisament en temps de crisi: solidaritat amb els més propers, llunyans i diferents; col·laboració generosa amb les entitats que donem suport; creativitat en el marc d’una nova austeritat; felicitat en les coses petites, normals, no cares; veure si ens cal implicar-nos en la política de cara al bé comú, defugir el pessimisme; podem anar creant un món nou, unir-nos i relacionar-nos més que mai....

Guiats per Jesús. Ell va experimentar l’angoixa, va viure la passió, però no es va tirar enrere, no va claudicar ni es va tancar a casa seva. Sabia que la vida venia per la donació.
Jesús Renau sj, Pregària Virtual 409

(Fe 1, 8) “Quan l’Esperit Sant vindrà sobre vosaltres, rebreu una força que us farà testimonis meus a Jerusalem, a tot el país dels jueus, a Samaria i fins als límits més llunyans de la terra”

(Mc 16, 20) “Ells se n’anaren a predicar pertot arreu, i el Senyor hi cooperava confirmant la predicació amb els miracles que la seguien”.




Col·laborem amb el grup de joves

El grup de joves de la parròquia volen participar a la Trobada Europea de Joves a Àvila del 3 al 9 d’agost. Per tal de finançar una part del cost del viatge ens podeu ajudar comprant tiquets de la rifa d’un sopar per a dues persones al restaurant Pantaibèric de Badalona. El preu del tiquet és d’1 €, però us animem a comprar-ne 5 o 10. La vostra butlleta sortirà premiada si el número coincideix amb les darreres tres xifres del número premiat al sorteig de l’ONCE del diumenge, 12/7/2015. Podeu adquirir-los directament als joves els propers diumenges a la sortida de les misses o a la sagristia o al despatx. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Trobada formativa sobre els pelegrinatges a Lourdes

Pels qui us esteu pensant anar a Lourdes amb l’Hospitalitat i amb el vostre rector Mn. Andreu, i pels qui vulgueu conèixer una mica més la història de Lourdes i de l’Hospitalitat, us convidem a venir el proper divendres 22 de maig, a les 20:30 h, a la sala de reunions de Ventós Mir. Informarem també sobre els pelegrinatges a Lourdes d’aquest any i sobre l’Hospitalitat, entitat que els organitza. La delegació de l’Hospitalitat de Badalona convoca la trobada, que és la que està organitzant el grup de la nostra zona pastoral que participarem en aquests pelegrinatges: 25-29 juny, i 22-26 octubre.

(+informació: Mn. Andreu i Pere Pujades 667983797, www.hospitalitat.org).

Any de la vida consagrada

Aquests dies ens han deixat uns bons fidels de la nostra parròquia. Entre aquests la germana Núria Faura, clarissa del Monestir de la Providència. Els encomanem a Déu i alhora som convidats a pregar per la vida religiosa en aquest any. El diumenge de Pentecosta, hi haurà la pregària per l’any de la vida consagrada en el Monestir de la Divina Providència. Serà a partir de les 6 de la tarda, amb adoració del Santíssim i Vespres, a les 19 h.

Tot el dissabte obert per pregar al Senyor

Tots els dissabtes fins al Corpus exposarem el Santíssim després de missa d’11h i fins a la missa de 20h. A la Sagristia tenim la llista perquè us inscriviu a l’hora que pugueu per mantenir l’Església oberta en pregària tot el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada