2015-05-24

Diumenge de la Pentacosta

num. 16

Els darrers com els primers


“Oh Déu, vós per mitjà del misteri que avui celebrem santifiqueu tota l’Església, enmig dels pobles i nacions.”


Celebrem el misteri de com Déu fa possible que l’Església sigui santa i conforme al seu voler, que no és altre que ser enviada al món per servir a la humanitat amb totes les seves forces. Sense protagonismes i sense confondre’s amb cap poble i nació però al servei de la comunitat humana. l’Església és santificada perquè, ensems, santifiqui el seu món, no condemnar-lo, sinó ajudar-lo a créixer. La nova evangelització és la redescoberta de la fidelitat dels creients al nostre món, és l’esforç per incorporar-lo a la Pasqua de Jesús, al projecte del Regne d’amor, de pau, de justícia: el Regne de Déu.


“Vesseu arreu de la terra els dons de l’Esperit Sant..”


L’Esperit Sant actua amb llibertat per tota la terra, i ens dóna una diversitat de dons que no són nostres, sinó que ens són lliurats i són per a la construcció de la nova humanitat, el Cos de Crist. Ningú se’n pot vanagloriar sinó que els ha de posar al servei de tots, i tots són manifestació d’Esperit que és un de sol, és creador d’unitat des de la diversitat de dons.


“..i repetiu en el cors dels qui creuen en vós allò que la vostra bondat divina va obrar als mateixos inicis de la predicació de l’Evangeli.”


Demanem viure el mateix que van viure els primers deixebles del Crist des dels inicis de la predicació: l’experiència de la Vida Nova que brolla de la Pasqua. És la força de la vida, de l’amor, d’un foc que ens abrusa i empeny que no s’acaba mai, perquè ve de Déu. És l’experiència que som cridats a viure cada diumenge en l’eucaristia i participar de l’enviament a viure i comunicar l’evangeli.
Sobre l’oració col·lecta de Pentecosta






Primeres Comunions, Confirmacions i joves

El proper diumenge 31 de maig faran la comunió 22 infants de la catequesi de la nostra parròquia. A la missa de les 11 h la rebran 11 infants i a la de les 12.30, 11 infants més. També hi ha un petit grup d’adults que s’està preparant per rebre la confirmació el dissabte 13 de juny, a la missa de les 20 h del Santuari de Maria Auxiliadora, junt a un grup de joves del col·legi. La presidirà el Sr. Bisbe Sebastià Taltabull. No farem la missa de les 20 h essent convidats a unir-nos a la celebració de la capella del salesians.

Us recordem que el grup de joves de la parròquia s’està preparant per participar en la Trobada Europea de Joves, del 3 al 9 d’agost, i que necessitem la vostra col·laboració en la rifa del sopar al Pantaibèric.

Campanya “Apadrina un totxo”

Continuem amb la campanya. Encara ens queda un bon tros de rampa per cobrir. Ja és hora que apadrineu un altre totxo o convideu un familiar, amic o conegut perquè ho faci.

Pelegrinatges de l'Hospitalitat a Lourdes

Els pelegrinatges per aquest any seran del 25 al 29 de juny, i del 22 al 26 d’octubre. La delegació de l’Hospitalitat de Badalona està organitzant el grup d’hospitalaris, pelegrins, malalts i discapacitats que participarem en aquests pelegrinatges diocesans. Per inscriure-us podeu venir al despatx parroquial: el 27 de maig, el 3 i el 10 de juny, de 18 h a 19:30. Per més informació, contacteu amb Mn. Andreu o amb el delegat, Pere Pujades 667983797. www.hospitalitat.org

Any de la vida consagrada i jornada pro orantibus

Avui diumenge de Pentecosta, hi ha la pregària per l’any de la vida consagrada en el Monestir de la Divina Providència. Serà a partir de les 6 de la tarda, amb adoració del Santíssim i Vespres, a les 19 h. També el proper diumenge, 31 de maig, solemnitat de la Santíssima Trinitat, hi haurà la jornada de pregària pels consagrats en la vida contemplativa.

Tot el dia del dissabte obert per pregar al Senyor

Tots els dissabtes fins al Corpus exposem el Santíssim després de missa d’11h i fins a la missa de 20h. A la Sagristia tenim la llista perquè us inscriviu a l’hora que pugueu per mantenir l’Església oberta en pregària tot el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada