2015-03-22

Diumenge cinquè de Quaresma

num. 9
Dia del seminari 2015: 
“Senyor, què maneu que faci jo?”


A casa, des de ben petits pregàvem tots junts. Sempre he tingut una atracció per Déu i mai no vaig abandonar la relació amb Déu. El que sí que vaig fer és allunyar-me progressivament de Déu amb la meva vida. Afortunadament hi va haver un punt d’inflexió. No podré oblidar mai la tarda d’un dimarts del mes d’abril, tenia 19 anys, vaig sentir una crida interior a l’entrar a l’Església, des del més profund vaig sentir com si Déu em digués: ens estem separant. Portava un temps que alguna veu per dintre em convidava a ser autèntic i a una veritable felicitat.

Passada una estona en silenci, vaig sentir un soroll d’un dels confessionaris. Allà hi havia Mn Campanyà, qui anys més tard em diria: ¿no has pensat ser capellà? El fet és que sense buscar-ho m’havia reconciliat amb Déu i em va envair molta pau. Casualitats de la vida, el Mossèn em va dir que aquell dijous començava un grup d’universitaris. En sortir de l’Església, d’una manera molt senzilla, hauria canviat la inèrcia de la meva vida.

Aquell grup em va acompanyar fins als 26 anys. En ell vaig anar aprenent a apropar-me a Déu, a compartir la fe, a viure les primeres crisis, a estimar l’Església i els mossens, els primers combats i lluites morals. Em vaig anar introduint en la pregària. L’anhel que havia tingut de petit de ser totalment per a Déu i per als altres va tornar a aflorar.

Des de llavors ha estat un camí preciós, ple de lluites, de grans moments, i també de tristes derrotes. Un combat vers el camí de la felicitat autèntica, un camí de deixar-me modelar i orientar per Déu.

Rebre l’ordenació diaconal comporta ser consagrat per ser imatge de Jesucrist que ha vingut a servir i no a ser servit. M’agradaria que aquesta consagració configurés tota la meva existència. Us demano la vostra pregària perquè sigui fidel a la meva vocació. Jo pregaré per vosaltres.                        

Marc Labori Bau
Ordenació diaconal i Dia del Seminari

Aquest diumenge 22 de març, a les 17 hores, en Marc Labori, seminarista destinat a la nostra parròquia, i un company seu, Melcior Trémols, rebran l’ordenació diaconal de mans del Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach. La celebració serà a la Sagrada Família, i es fa en el marc del dia del seminari i de les festes de Sant Josep. Aquesta tarda de diumenge no hi haurà Rosari ni Via Crucis. 


Noves iniciatives per a la campanya "apadrina un totxo"

Continuem amb la campanya. Ja hem cobert unes quantes fileres més de totxos de la nostra rampa, però encara en queden força per omplir. A continuació us presentem més iniciatives amb les que podeu col.laborar per ajudar a recollir fons per aquesta obra.

Passió segons Sant Mateu de Bach

Dins del Cicle de cantates solidàries, el proper dissabte 28 de març, a les 21 h. podrem escoltar la Passió segons Sant Mateu, a la capella del Santíssim. Serà interpretada pel Cor Aurica i el conjunt instrumental del Conservatori de Badalona.

Nit de Gospel a Sant Josep

El dissabte 11 d’abril, a les 20:30, hi haurà un concert a la nostra parròquia amb el grup Gospel Sentits. Es demanarà l’aportació mínima de 5 euros i es començaran a vendre les entrades una hora abans. El que es reculli anirà per a la nova rampa i el nou pati parroquial.

Obra de teatre "Políticament incorrecte"


El grup de teatre: The mama’s and the papa’s, de l’escola Betúlia presenten aquesta obra. Les primeres representacions seran el 18 d’abril, a les 21:30, i el 19 d’abril, a les 18:30, al teatre del Círcol. Disposem d’un número d’entrades a benefici de les obres parroquials.

102 Romeria a Montserrat: 24-26/04


Us anunciem que les inscripcions seran el dimecres 25 i el dijous 26 de març, de 17 h a 18 h. Pel cap de setmana o per pujar el diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada