2015-03-08

Diumenge tercer de Quaresma

núm. 7
No hem entès res, tornem a començar


Aquest dies de quaresma estem resseguint textos essencials de la Paraula de Déu, i sobretot de l’evangeli, en els quals crida l’atenció la claredat dels plantejaments i del projecte de Déu. Són una crida a viure la fe com un lliurament de la vida a cercar la justícia, el servei als altres, la comunió amb els plans de Déu, i, en definitiva, seguir el camí de Jesús que passa per la creu. En canvi, nosaltres i molts dels creients que formem part de l’església, ara i al llarg de la història, hem distorsionat aquest missatge, associant la fe al l’èxit, al poder, al posseir i acumular béns, al prestigi i a la fama, al reconeixement social, i, en definitiva, a utilitzar la fe per a la nostra seguretat i conveniència personal.

Avui, el Senyor, entra en el temple, que és l’església, el seu cos del qual en formem part, i fa aquest signe profètic de bolcar les taules dels venedors i canvistes, com a mostra d’aquesta corrupció. El Senyor expressa la voluntat de purificar-nos i renovar-nos a tots, per ser el que se’ns ha cridat: ser signes i instruments de l’amor de Déu. Així ens mostra el seu voler. Però el senyal que indica que ell ho fa possible, i ho fa tot nou, serà la seva mort i resurrecció. Preparem-nos per a la Pasqua, per transformar-nos en allò pel qual se’n ha creat, Església del Crist.

Per aquest motiu, ens unim a la iniciativa de Francesc de fer una jornada d’oració: “24 hores per al Senyor”, a tota l’Església, els dies 13 i 14 de març, com a expressió de la necessitat de la pregària. Nosaltres ens afegim el dissabte 14, des de les 8 fins a les 20 h, amb una pregària continuada de 12 hores amb l’Exposició del Santíssim. Tota la parròquia és convocada a passar una estona amb el Senyor, per pregar per l’Església.


Programa festa de Sant josep i ordenació diaconal


Dissabte, dia 14 de març
A les 17h, Inauguració dels accessos als locals parroquials amb el pati i la rampa.
A les 21h. Sopar de germanor amb cants i festa (cal apuntar-se abans)

Dimarts, dia 19 de març. Solemnitat de Sant Josep.
A les 20h, Missa solemne concelebrada.
Presidida pel P. Ramon Bosch, superior salesians Badalona
Celebrem els 75 anys del Centre Parroquial

Dissabte, dia 21 de març
A les 17h, Gimcana al carrer i xocolatada organitzada per l’Esplai Aspirant Sant Josep.
A les 20 h. Vetlla de pregària al Seminari Conciliar de Barcelona amb els testimonis dels qui seran ordenats. A continuació pica-pica.

Diumenge, dia 22 de març
A les 17h, Ordenació diaconal a la Sagrada Família de Marc Labori, seminarista destinat a la nostra parròquia, i un company seu, Melcior Trémols, de mans del Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach. Per entrar caldrà tenir invitació. Les podeu demanar a la parròquia.



Preguem pels nostres líders, que cerquin la pau i el bé




Consell parroquial: 3 de març de 2015

Ens vàrem reunir el passat dimarts i es va presentar el tancament de l’any 2014. Es va decidir que a finals d’any es demanarà l’augment de les domiciliacions segons el IPC. També vam compartir la marxa dels diferents serveis. De l’Aspirantat destacar que tenen 150 infants inscrits. Vam programar i organitzar les festa de sant Josep i la inauguració de les obres entre altres temes. Aviat començarà a treballar la comissió de la Romeria i les inscripcions per a les cel·les es faran a final de mes. Aquest any no s’ha pogut organitzar el sopar de la fam.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada