2015-03-01

Diumenge segon de Quaresma

núm. 6
Camí de creu i glòria


En el camí cap a la Pasqua, aquest diumenge planteja l'objectiu al qual anem tots. No és altre que la glòria, la resurrecció, la vida plena de Déu. Se'ns revela i se'ns recorda que estem cridats a viure una vida de fills de Déu. Però això passa per la creu. La glòria va associada a la creu. La Transfiguració és a continuació de l'anunci de la mort als seus deixebles, i està centrada en la veu del Pare que identifica en Jesús, el seu fill estimat i ens mena a escoltar-lo i a seguir-lo. És com si ens digués: "Escolteu-lo, en ell està la plenitud del meu amor, que es revelarà en la creu" Se'ns mostra el camí de Jesucrist. A tots se'ns demana que assumim la nostra vida, les nostres creus, que aprenguem a renunciar i elegir el bé. Ho podrem fer creient i seguint el Senyor.

Però l'altra notícia d'aquest diumenge és que la relació personal i continuada amb Jesús ens dóna pau i bon ànim per afrontar la vida. I l'hem d'anar nodrint de vida de fe. És així que al llarg de la vida, podem tenir experiències positives i gratificants, en les que ens sentim confortats i enfortits, i que sempre tindrem en el record. Poden ser un recés, unes jornades de reflexió, una contemplació en la natura... L'eucaristia de cada diumenge és una oportunitat de viure-les cada setmana. També el sagrament del perdó, de l'abraçada del Pare. Són veritables regals que ens dóna Déu i que no es poden provocar a la força, però s'ha d'estar obert amb un cor atent i agraït. Són experiències de transfiguració en les que el Senyor ens dóna forces per assumir la realitat de cada dia, sovint feixuga.

En aquest diumenge fem camí cap a la Pasqua, que passa per la passió i la creu del Crist. Donem gràcies perquè sabem que anem amb ell, ara, durant i sempre, per enfortir i animar el nostre caminar, i per totes les experiències de goig i pau que ell ens regala.



Preguem pel qui ensenyen eduquen i curen



Ordenació diaconal de Marc Labori


Us anunciem que el 22 de març, a les 17 hores, en Marc Labori, seminarista destinat a la nostra parròquia, i un company seu, Melcior Trémols, rebran l'ordenació diaconal de mans del Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach. La celebració serà a la Sagrada Família, i es fa en el marc del dia del seminari i de les festes de Sant Josep. Per entrar caldrà tenir invitació. En els propers dies ja us direm com obtenir-les


Formació i recés de Quaresma sobre Santa Teresa de Jesús


La segona sessió de formació pel P.Agustí Borrell serà aquest dilluns: 2 de març, a les 19:30 h, al Convent dels Carmelites.

Us convidem al Recés de Quaresma, que serà el 7 de març, a les Franciscanes de Tiana. El predicarà Mn. Josep Anton Arenas, especialitzat en litúrgia i espiritualitat. Us podeu apuntar a la sagristia o al despatx parroquial.


Campanya "Apadrina un totxo"

Com ja deveu saber, la parròquia està acabant d'enllestir les obres d'adequació de l'entrada als locals parroquials, mitjançant la construcció d'una rampa, per tal de fer-los accessibles a persones amb mobilitat reduïda.

En aquests moments iniciem la campanya "APADRINA UN TOTXO" per tal de cobrir els 15.000 € que encara ens falten per assolir el cost total de les obres. El preu de cada totxo és de 15 euros. És per això que ens adrecem a totes les persones vinculades a la parròquia per demanar la vostra aportació econòmica per aquest fi. Podeu fer-nos arribar els vostres donatius de la manera següent: aportació en efectiu a les caixes que es col·locaran a l'entrada de l'església, fent una transferència bancària al compte de la parròquia o mitjançant la domiciliació bancària d'un rebut. Els donatius que feu poden acollir-se a la desgravació fiscal del 25% en l'impost de la Renda. Només ens ho heu de notificar. Trobareu les cartes per les domiciliacions i per fer la notificació per la desgravació a l'entrada de l'església

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada