2014-02-15

16 de febrer de 2014                               Nº.6

DIUMENGE SISÈ DE DURANT L’ANY

CAMPANYA PARROQUIAL DE LA PASTORAL DE LA SALUT

«També nosaltres hem de donar la vida pels germans»

Estimats malalts, l’Església reconeix en vosaltres una presència especial de Crist que sofreix. En efecte, juntament amb el nostre sofriment, o encara millor, a dins seu, hi ha el de Jesús, que en porta el pes al nostre costat i en revela el sentit. Quan el Fill de Déu va ser crucificat, va destruir la soledat del sofriment i va il·luminar-ne la foscor. D’aquesta manera som davant el misteri de l’amor de Déu per nosaltres, que ens infon esperança i valor.

El Fill de Déu fet home no ha eliminat de l’experiència humana la malaltia i el sofriment, sinó que, prenent-los sobre seu, els ha transformat i delimitat. Delimitat perquè ja no tenen l’última paraula que, contràriament, és la vida nova en plenitud; transformat, perquè en unió amb Crist, d’experiències negatives poden passar a positives. Jesús és el camí, i amb el seu Esperit podem seguir-lo. Així com el Pare ha lliurat el Fill per amor, i el Fill es va lliurar pel mateix amor, també nosaltres podem estimar els altres com Déu ens ha estimat, donant la vida pels nostres germans. La fe en el Déu bo es converteix en bondat, la fe en Crist crucificat es converteix en força per estimar fins al final i fins i tot els enemics.

Maria és la Mare de tots els malalts i de tots els qui sofreixen. Podem recórrer confiats a ella amb devoció filial, segurs que ens assistirà, ens sostindrà i no ens abandonarà. És la Mare del crucificat ressuscitat: roman al costat de les nostres creus i ens acompanya en el camí vers la resurrecció i la vida plena.              

Papa Francesc, Fragment missatge XXII Jornada Mundial Malalt 2014

 

Sota l’empara de la Mare de Déu de Lourdes, engeguem aquesta campanya per conscienciar-nos sobre la Pastoral de la Salut. Cal que tots ens sentim responsables tant com a visitadors i col·laboradors, com a malalts, i que tots sentim que pertanyem a la comunitat cristiana.

 

 


En Acció

ADMISSIÓ A ORDES

Us anunciem la bona notícia que el 26 de febrer, a les 20 h, el nostre seminarista, Marc Labori Bau, rebrà l’admissió a ordes en el Seminari Conciliar de Barcelona. Ens convida a unir-nos en la pregària en aquest reconeixement de la seva vocació a ser ordenat prevere.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada