2014-01-27

26 de gener de 2014                             Nº.3

DIUMENGE TERCER DE DURANT L'ANY

Una gran llum resplendeix per als qui viuen a la fosca

 

Jesús comença l'anunci i la predicació del Regne. El veiem del tot entregat a la seva missió, que inclou l'anunci de la Bona Nova: ensenyament i predicació, i també l'acció concreta d'ajut a la gent necessitada. La paraula va acompanyada de les obres. Però el Senyor no és un solitari, ni un capitost que necessita servents i esclaus a qui manar. Ell per a dur a terme la seva missió cerca i tria un grup de companys de camí, un equip de col·laboradors i crea una comunitat en marxa. Els cridats ho deixen tot i el segueixen. I els crida per estar amb ell i participar de la seva missió. No sabem on van ni on els portarà ni el que passarà. L'important és que van amb ell i participaran de la seva tasca. Jesús continua cridant persones perquè vagin amb ell; perquè ho deixin tot i col·laborin amb ell, amb la seva vida. Avui també, molts responen positivament dedicant-li el seu temps, els diferents àmbits de la seva vida, per viure amb ell i col·laborar amb ell. La proposta és participar i viure amb la comunitat cristiana, i treballar junts amb la paraula i l'acció. És l'Església, que es reuneix i actua en el nom del Senyor.

Aquesta és la llum que resplendeix per als qui viuen en la fosca. El Regne de Déu és a prop, és aquí, la proposta de fraternitat i de missió que comença el Senyor és aquí. Ell la dur a terme i ens crida a anar amb ell, junts en comunitat. A fer-la visible i resplendir units amb el nostre Déu. En l'eucaristia vivim entorn del Senyor, el que hem de viure cada dia.        


 En Acció

JORNADA DE LA INFÀNCIA MISSIONERA

La celebrem diumenge 26 de gener amb la finalitat de formar els nens perquè comparteixin amb els altres nens el que són i el que tenen. Per això el lema d'aquest anys és: «Els nens ajuden els nens».Es tracta d'implicar-los i fer-los protagonistes de la cooperació missionera, com a cristians.

 

TALLER D'EDUCACIÓ AFECTIVA I SEXUAL

Farem aquest taller destinat a adolescents i joves, de 14 a 18 anys a la nostra parròquia. Hi participaran el grup de joves que es van confirmar el passat 24 de novembre, però està obert a tots els joves d'aquesta franja d'edat. Es faran dos dies, l'1 i el 8 de març, de 20:00 a 22:00. Hi haurà una trobada amb els pares prèvia. L'organitza la Fundació Desarrollo y Persona amb la coordinació de Marc Labori, seminarista de la parròquia. Per inscripcions i  més informació poseu-vos en contacte amb ell: tel. 617590402, i e-mail: marcos.labori.bau@icab.cat. A la sagristia trobareu fulls informatius.

 

CANDELERA                      

El diumenge vinent, dia 2, celebrem la Festa de la Presentació del Senyor. A les misses hi haurà distribució i benedicció de candeles. A la missa de les 11 convoquem tots els infants que han estat batejats a la nostra parròquia en els últims anys. L'equip d'acollidors de baptismes, ha convocat de manera personalitzada els batejats al llarg de l'any 2013. Voldríem consolidar aquesta tradició a la nostra parròquia. També és el dia de treure els pessebres.

 

JORNADA MUNDIAL DE LA VIDA CONSAGRADA

Ho celebrem el diumenge de la Presentació del Senyor. El lema d'enguany: l'Alegria de l'Evangeli en la Vida Consagrada. Pregarem especialment per tots els religiosos que pertanyen al nostre terme parroquial.

 

CAPELLETA DE LA SAGRADA FAMÍLIA

La  capelleta que va fent el seu recorregut per les cases, al final de l'any 2013 ha recollit:  133,04 €. Moltes gràcies a tots els qui col·laboreu amb aquesta tradició tan espiritual de casa nostra.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada