2014-01-18

19 de gener de 2014                                Nº.2

DIUMENGE SEGON DE DURANT L’ANY

Us desitjo la gràcia i la pau de Jesucrist

Aquest diumenge escoltem el testimoni de Joan sobre el baptisme de Jesucrist. El mostra com l’Anyell de Déu, que pren damunt seu el pecat de la humanitat, que comparteix la nostra condició humana i el nostre sofriment i ens allibera del pecat. Aquell sobre el qual baixa l’Esperit Sant, aquell que ja existia abans que tots, el Fill de Déu. És Jesucrist, el Senyor, qui bateja amb l’Esperit Sant. El que ens porta la vida nova, la vida de la gràcia, la comunió amb Déu. Aquell que habita en nosaltres, en els nostres cors i ens convida a descobrir-lo formant part del seu Cos, l’Església, habitada per l’Esperit Sant, font admirable de la diversitat de dons i creador de la unitat.

Aquesta comunitat mira cap a endintre i ens ajuda a acollir i viure la Paraula de Déu, i segons aquesta deixar-nos omplir i transformar per l’Esperit Sant, per a fer la voluntat de Déu, i així dur a terme la nostra missió i ésser testimonis autèntics i veritables. I mira cap enfora, per adonar-se que té una missió universal: “T’he fet llum de tots els pobles...” que és la de ser una comunitat de testimonis com Joan amb la missió d’ajudar a descobrir Jesús com el que duu a la vida veritable. I fer-ho ajudant a descobrir-lo encarnat a cada poble, cultura i llengua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oh Senyor, amic i germà nostre,

vesseu sobre nosaltres

la gràcia abundosa del vostre Esperit sant,

I concediu-nos que, seguint la nostra vocació,

oferim al món el testimoniatge de la veritat

i busquem confiadament amb el vincle de la pau 

la unitat de tots els creients.

 

           

                     

En Acció

SETMANA DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS

Del dissabte 18 fins al dissabte 25 de gener tindrem la intenció de pregar per la unitat dels cristians a les eucaristies de cada dia. Som tots convidats a la pregària ecumènica que organitzem, a nivell arxiprestal, les diferents comunitats cristianes amb la participació del Centre Ecumènic de Catalunya. Ens trobarem el dijous 23 a les 19 h, a l’Església Adventista del Setè Dia (c/ Carme, 17-19). Aquest dijous no hi haurà pregària  amb l’exposició del santíssim a la nostra parròquia per poder anar tots a aquesta pregària ecumènica.

 

JORNADA MUNDIAL DE LES MIGRACIONS

La celebrem avui, diumenge, 19 de gener, sota el lema: "Caminem junts en la diversitat, font de riquesa”. El diumenge 26 hi ha una trobada diocesana sobre aquesta jornada a la Parròquia de Crist Rei a Barcelona.

 

QÜESTIONARI PREPARATORI PEL SÍNODE SOBRE LA FAMÍLIA

El 15 de gener hem enviat les diferents reflexions que hem fet a nivell arxiprestal, parroquial i de la catequesi sobre aquest qüestionari a la secretaria de l’arquebisbat. Agraïm la participació.

 

MISSA PREPARADA EN FAMÍLIA

El diumenge 26 de gener hi haurà la preparació de la missa d’11 en família. Ens trobem a les 10 h en els locals parroquials de l’Aspirantat.

 

HORARIS D’OBERTURA DEL TEMPLE

Del 16 de gener al 17 de febrer l’església gran estarà tancada, els dies de cada dia. Només obrirem els diumenges per les misses. La capella del santíssim restarà oberta cada dia com sempre.

 

PASTORAL DE LA SALUT

Necessitem voluntaris i la col·laboració de tots per fer-nos saber els casos de persones que estan malaltes o que no es valen per si mateixes de la nostra parròquia. Les  volem visitar i portar-los la comunió.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada